OGLAS
Startover - Budućnost rada: pogled u sutra, konferencija o promjenama na tržištu rada

Što zaposlenici najviše traže od svojih poslodavaca, postoji li posao iz snova i je li zapravo AI idealni zaposlenik?

Image

Konferencija okuplja vrhunske stručnjake s područja tržišta rada koji će kroz četiri panela ponuditi svoje odgovore na pitanja koliko se radna snaga promijenila, kako pronaći i zadržati kvalitetne zaposlenike te kako omogućiti fleksibilnost na radnom mjestu, ali i pružiti uvid u to što nas čeka u budućnosti i kako se već danas na tržištu rada koristimo s umjetnom inteligencijom.

6.11.2023. u 10:35/ Promo

Konferencija Startover - Budućnost rada: pogled u sutra, održat će se u srijedu, 08.11.2023. godine, u prostorijama WESPA Business & Loungea u Zagrebu (Green Gold) s početkom u 9.00 sati.

Na konferenciji sudjeluju: dr. sc. Mislav Ante Omazić, Ines Bokan, Maja Crnjak, Jelena Jelinić Cvirn, Ivana Kovačić, dr. sc. Mitja Ružojčić, prof. Jelena Jelušić, Marin Mlinarić, Vladimira Senčar Perkov, Ivica Vrančić, Vasja Čretnik, Mirna Horvat, Vlatka Kamenić Jagodić, Petar Štefanić, dr. sc. Aco Momčilović, Petar Perković i Davor Runje.

Konferencija Startover - Budućnost rada, pruža jedinstvenu mogućnost pristupa vodećim domaćim stručnjacima za upravljanje ljudskim kapitalom, ekonomistima, kao i prezentacijama najnovijih trendova i strategija za snalaženje u novom svijetu rada. Sudionici će imati priliku istražiti načine na koje trenutno globalno okruženje oblikuje budućnost zapošljavanja i radne snage u cjelini, dobiti uvid u strategije zadržavanja najboljih talenta i najboljih praksi za pružanje pozitivnog iskustva zaposlenika i smanjenja fluktuacije kadrova kao i inovativnih pristupa razvoju, zadržavanju i napredovanju.

Sudionici će dobiti uvid u stručna izlaganja i inovativne ideje te primjere uspješnih poslovnih praksi na temu budućnosti rada i održivog radnog mjesta uz četiri panela:

  • Koliko je ‘posao iz snova’ održiva ideja?
  • Kvalitete lidera za budućnost poslovanja
  • Bez alata nema zanata: je li AI novi idealni zaposlenik, pouzdani kolega ili tek mrska konkurencija?
  • Održive poslovne prakse u Hrvatskoj

Konferencija predstavlja jedinstveno mjesto gdje profesionalci s tržišta rada, kao i zainteresirani zaposlenici mogu aktivnom participacijom, u sesijama pitanja i odgovora s govornicima tijekom rasprava o budućnosti odnosa poslodavaca i zaposlenika, pridonijeti pronalaženju najboljih praksi prilagodbe promjenama koje se događaju na relaciji poslodavac – zaposlenik, kakva nas budućnost na tržištu rada očekuje te kako se nositi sa izazovima koje donosi umjetna inteligencija na polju HR-a.

Sudjelovanje na konferenciji Startover – Budućnost rada, pruža neusporedivu mogućnost stjecanja novih kontakata i proširivanja vlastite mreže kontakata. Detalji o programu, govornicima i panelima, dostupni su na službenim stranicama konferencije: STARTOVER - Budućnost rada: pogled u sutra

Image
Foto:
Image

Napomena:

Detalji o programu, govornicima i panelima dostupni su na službenim stranicama konferencije STARTOVER - Budućnost rada: pogled u sutra

Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Više s weba

Pročitajte još

Image

PROČIŠĆIVAČI ZRAKA - SAVEZNICI ZA SVJEŽINU I ČIST ZRAK

Više s weba