Dobre emocije uz dobar pogled

Svjetsko nogometno prvenstvo može početi uz zarazne stihove „Škiljim, škiljim“!

Image

Svjetsko nogometno prvenstvo donosi dobre emocije i povezuje cijeli svijet, zbog čega su oči Vatrenih navijača ovih dana uperene prema malim ekranima.

23.11.2022. u 11:19/ Promo

Navijačkoj euforiji pridružio se i omiljeni dvojac Tonči Huljić i Anda Panda sa zaraznom pjesmom 'Škiljim, škiljim' koja je poprimila novo ruho. U animiranom videu Tonči se našao u problemu jer nije provjerio svoj vid na vrijeme i tako je naučio najvažnije nepisano pravilo ovih dana: 'Ne prtljaj po daljinskom za vrijeme nogometne utakmice!'

Image
Foto:
Image

Svojom ulogom strastvenog navijača koji u ključnom trenutku utakmice greškom ugasi televizor, Tonči Huljić oduševio je gledatelje i izmamio osmijeh na lice svih onih koji su se sami našli u ovoj frustrirajućoj situaciji.

„Vjerujem da su najsmješnije stvari uvijek istinite, baš kao i ova nespretna te prije svega realistična situacija sa slučajnim gašenjem TV-a usred utakmice. Nakon pozitivnih reakcija na prvi video s likom Ande Pande, znao sam da će i drugi video biti pun pogodak, a nadam se će na ovom prvenstvu biti puno pogodaka i s Hrvatske strane! 😄“, zaključio je u navijačkom tonu Tonči Huljić.

Image
Foto:
Image

U novoj kampanji pojavljuje se i trener svih trenera Ćiro Blažević koji ima snažnu motivacijsku ulogu baš kao i tijekom svoje karijere, te je nakon odgledane prve utakmice Svjetskog prvenstva poručio:

„Počelo je Svjetsko i već na prvoj utakmici, pa čak i u prvim minutama, ovom sucu koji škilji mogu poručiti isto što i Tončiju u reklami za Optika Anda - stavi naočale! Dosta je blamaže!“

Za utakmice bez škiljenja rezerviraj se za besplatnu kontrolu dioptrije u Optici Anda online putem ili dolaskom u najbližu Anda poslovnicu. A kako je Ćiro spasio Tonča od škiljenja, pogledajte niže u videu!

Upravo se čita

Image
dijelovi MiG-a 21

FOTO MORH objavio fotografije ostataka srušenog MiG-a. Olupine prevezene u Zagreb

Više s weba

Pročitajte još

Image
potaknuti čestim povlačenjem proizvoda

Istraživanje hrvatskih znanstvenika: Otkriveno da popularni mineral uklanja više od 90 posto teških metala

Više s weba