ZDRAV ŽIVOT KAO NAVIKA

VIDEO U formi uz Rio Mare: Mario Mlinarić s Nevenom Blanušom održao trening na Jarunu

Image

Mario Mlinarić održao trening na Jarunu

'Sve što radiš, radi sa srcem. To je izvor tvoje snage. Svakoga dana teži biti bolji, bolji nego jučer', poručuje Mario Mlinarić

28.7.2022. u 13:59/ RTL Vijesti

Usprkos činjenici da se radi o najtoplijem ljetnom danu, ove subote na Jarunu skupio se osjetan broj zaljubljenika u sport s vrlo jasnim ciljem – da zdrav život postane navika. Voditelj je bio Mario Mlinarić, magistar kineziologije i profesor tjelesne i zdravstvene kulture te vrhunski kondicijski trener, a pridružila mu se i magistra kineziologije te pobjednica “Survivora” Nevena Blanuša. U treningu je sudjelovalo više od 200 hrabrih i motiviranih Marijevih vjernih pratitelja.

Image
Foto:
Image

Vesela ekipa nakon treninga uživala je u zasluženom obroku. Ukusna i zdrava doza proteina uz tunjevinu, žitarice, grahorice i povrće, i sve to bez konzervansa. Naravno, to su dobro poznate Rio Mare Insalatissime, a na izbor su posjetitelji imali tri najnovija okusa: Rio Mare Insalatissime tunjevina i kvinoja, Rio Mare Insalatissime tunjevina i slanutak te Rio Mare Insalatissime tunjevina i leća.

Image
Foto:
Image

Za savjete o pravilnoj prehrani pobrinula se dr.sc. Mirela Marić, mag. nutricionizma, koja ističe: „Zdrava prehrana je ključna, a riba ima važnu ulogu u uravnoteženoj mediteranskoj prehrani. Konzervirana je riba idealna alternativa svježoj ribi, za sve one koji zbog užurbanog načina života, imaju manje vremena za pripremu obroka. Insalatissime Rio Mare gotova su jela bez dodanih konzervansa idealna za ručak u uredu ili u parku, brzu i laganu večeru te kao obrok nakon dobrog treninga.“

Image
Foto:
Image

Komentari sudionika su odlični. Red tjelovježbe, edukacije, dobre hrane i odlične zabave! Svaka čast svima koji su uspjeli odraditi Marijev trening, a pogotovo sudionicima nagradnog plank izazova, koji je uslijedio kao iznenađenje na kraju eventa. Pobjednici su, naravno, osvojili velike Rio Mare pakete, da još dugo sa svojim obiteljima i prijateljima uživaju u delicijama i pamte ovaj event.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto:
Image

Mario poručuje: „Sve što radiš, radi sa srcem. To je izvor tvoje snage. Svakoga dana teži biti bolji, bolji nego jučer“.

Više s weba

Pročitajte još

Image
recept

Kardiolog podijelio recept za kruh koji možete jesti koliko god želite

Više s weba