JE LI TO HAJKA NA MARKA?

Prozvani Thompson uzvraća udarac!

Image
Foto: RTL

Svoje tvrdnje Thompson je potkrijepio zapisnikom Porezne uprave, sastavljenim 14. srpnja 2011. godine, u kojem stoji da je dužan 'samo' 356.378,19 kuna poreza.

9.5.2012. u 11:02/ M. B.

MarkoPerkovićThompson tvrdi kako državi ne duguje dva milijuna kuna, već višestruko manji iznos.

"Porezna uprava izvršila je nadzor nad mojim prihodima i cjelokupnom imovinom u razdoblju od 21. siječnja do 14. srpnja 2011. godine te je utvrdila da nisam dobio 515 tisuća eura iz HDZ-ovog crnog fonda za koje me optužuje MladenBarišić", izjavio je popularni pjevač za Večernji list.

Svoje tvrdnje Thompson je potkrijepio zapisnikom Porezne uprave, sastavljenom 14. srpnja, u kojem stoji da je dužan 'samo' 356.378,19 kuna poreza na osnovi tada utvrđene razlike u prihodima i rashodima od 733 tisuće kuna za 2007. godinu.

Thompson se tada žalio na tu cifru pokazavši poreznicima ugovor o pozajmici 110 tisuća eura koji je potpisao s bogatim hrvatskim iseljenikom iz Ekvadora. Međutim, do danas nisu dobili nikakvo rješenje.

"Iz Porezne se nisu javljali otkad smo poslali prigovor. Zanimljivo je i to da sam o naknadnom pozivu Porezne prije saznao iz novina nego što sam dobio poziv", kaže Thompson koji smatra da se protiv njega vodi hajka.

Superstar
Love island UK
BKFC 50
Elon Musk Show
default_cta
Život na vagi
Señorita 89
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
default_cta
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
U NJEMAČKOJ

Kakav podvig dvojice tinejdžera! Spriječili otmicu 12-godišnjeg dječaka na autobusnoj stanici

Više s weba