KUPANJE U FEKALIJAMA

Psića pokupio mlaz u WC školjci

15.6.2009. u 19:47/ D.M.

Umjesto u vodi, tjedan dana star koker španijel okupao se u fekalijama. Četverogodišnjak ga je htio okupati mlazom iz vodokotlića, no psić mu je ispao iz ruku te je završio u kanalizaciji.

LONDON - Četverogodišnjak iz Londona prošetao je u nedjelju svog tjedan dana starog štenca. Kako se maleni koker španijel prilikom trčkaranja vrtom uprljao, dječak Daniel Blair krenuo ga je okupati.

No, taj je pothvat odlučio obaviti u WC školjki. Pustio je vodu, ali mlaz je, umjesto da ga otušira, psića povukao u kanalizaciju.

Danielova je majka čula tužno cviljenje te je pozvala vatrogasce. Oni nisu mogli učiniti ništa, pa su pozvali djelatnike tvrtke "Dyno-Rod", specijalizirane za odčepljivanje odvoda, koji su uz pomoć posebne kamere utvrdili da je psić odvučen čak 18 metara od kuće.

Susjede su zamolili da do daljnjega ne puštaju vodu, kako pas ne bi bio odbačen do glavnog odvodnog kanala. U odvod su zatim gurnuli sajlu kojom su potaknuli psića da priđe bliže poklopcu šahta te su ga u konačnici, još prljavijeg nego što je bio nakon šetnje, izvukli na sigurno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daniel je rekao da mu je žao te je obećao da više neće kupati psa u WC školjci. Malenom koker španijelu na kraju su dali ime Dyno, prema imenu tvrtke čiji su ga zaposlenici spasili.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Uživo iz Dohe!

Reporteri RTL Danas uživo iz Dohe s navijačima: 'Samo nastavite tako, idemo dalje!'

Više s weba