JOŠ PRETRAŽIVANJA

Rakar i treći dan na policiji

Image

marko rakar marko rakar

Policija će i u petak pretraživati Rakarovu računalnu opremu, a on i njegov odvjetnik se nadaju da će sve završiti tijekom dana.

9.4.2010. u 8:03/ M.K.S.

ZAGREB - Bloger Marko Rakar će i treći dan provesti na policiji gdje se nastavlja pretraživanje njegove računalne opreme.

Njegov odvjetnik Maro Mihočević se nada da će pretraživanje biti gotovo do kraja dana, no moguće je i da se nastavi u ponedjeljak.

Rakar je zasad jedini osumnjičeni za objavu registra branitelja na internetu.

Rakar je nakon puštanja na svome blogu objavio da su policajci bili iznimno korektni prema njemu. "Shvatio sam da je vrag odnio šalu te da se netko vrlo, vrlo, vrlo grubo i neumjesno odlučio poigrati mojim identitetom. Iskreno, bio sam prestravljen time da je netko napisao da sam to ja uza svu hajku koja se jučer digla tijekom večeri. Nisam spavao cijelu noć i ujutro sam nazvao Pantovčak i zamolio za savjet koji je bio kratak i jednostavan, a to je da istoga časa odem na policiju što sam i učinio ne popivši jutarnju kavu do kraja. Rakar se nada i da će mu policija vratiti izuzete predmete što je prije moguće "ne samo zato što na njima nema ničega što bi njih moglo zanimati nego i zato što je to temeljni alat za moj posao od kojega živim". S policijom ima namjeru u potpunosti surađivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to vrijeme se političari prepucavaju o tome čiji su obavještajci registar objavili. Premijerka Kosor je ustvrdila da je sve igra obavještajnog podzemlja, a predsjednik Josipović je poručio da je popis duda varalica.  

Više s weba

Pročitajte još

Image

Matej Veličanstveni ponovo oduševio križevačku publiku

Više s weba