OPERIRAN NA REBRU

Ranjenom navijaču (29) stanje se pogoršalo

Image

PXL - Maksimir sukobi PXL Maksimir sukobi

Neslužbeno se doznaje da je 29-godišnjak, koji je ranjen iz policijskog pištolja, dobio sepsu te mu je stanje iznimno teško.

5.5.2010. u 12:28/ M.B.

ZAGREB - Navijaču u dobi od 29 godina, koji je u subotnjim neredima nakon utakmice između Dinama i Hajduka na Maksimiru, pogođen metkom iz policijskog pištolja, u srijedu se ujutro stanje pogoršalo pa je u KBC-u Zagreb podvrgnut hitnoj operaciji.

Neslužbeno se doznaje da je 29-godišnjak dobio sepsu te da mu je stanje iznimno teško. On je u bolnicu prebačen u subotu nakon nereda na stadionu i oko njega.

Bio je u skupini huligana koji su oko 22 sata napali policijsko vozilo. Prema službenom izvješću, 29-godišnjak se naguravao s policajcem koji je u ruci držao repetirani pištolj koji je slučajno opalio. Metak je 29-godišnajaka pogodio u trbuh.

No, kako tvrde brojni očevici, koji su se javljali na internetskim forumima, policija je ranjenog mladića privela u IV. policijsku postaju i takvoga ga zadržala naredna dva sata. On se navodno žalio na jake bolove i tvrdio da mu je loše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji kažu kako nisu mogli znati da je navijač ranjen. Objasnili su kako iz rane nije krvario te da su Hitnu pozvali tek kad je navijač rekao da mu je pozlilo.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Veliko priznanje

Hrvatska ima 258 novih doktora znanosti i umjetnosti, otkrili su nam svoje planove za budućnost

Više s weba