borba protiv rusije

Pokćerka Sergeja Lavrova na udaru sankcija: Živi u luksuznoj vili od 4 milijuna funti, tko ju je platio - ne zna se

Image
Foto: Instagram

Još uvijek se ne zna tko je platio Polinin stan

24.3.2022. u 15:10/ RTL Vijesti

Velika Britanija je sankcionirala pokćerku Putinovog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova u sklopu novog niza sankcija za ruske oligarhe i tvrtke.  

Najistaknutija meta sankcija je Polina Kovaleva, 26-godišnjakinja koja živi u luksuznoj vili vrijednoj 4 milijuna funti u Kensingtonu.

Polina je išla u privatni internat u Bristolu prije nego što je stekla diplomu iz ekonomije na Sveučilištu Loughborough, a kasnije je završila magisterij iz ekonomije i poslovne strategije na Imperial Collegeu u Londonu.

Nastavila je raditi za Gazprom, ruskog energetskog diva, gdje je pomagala u spajanjima i akvizicijama, a kasnije je radila u rudarskoj tvrtki Glencore. Prije nego što je kupila vlastiti dom, živjela je u Holland Parku, zapadnom Londonu, u stanu u gradskoj kući koja je u vlasništvu ruskog veleposlanstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'Rusija želi ići dalje'

Zelenski traži neograničenu vojnu pomoć od NATO-a: 'Možete nam dati jedan posto svih vaših aviona, vaših tenkova. Jedan posto!'

Image
'Rusija želi ići dalje'

Zelenski traži neograničenu vojnu pomoć od NATO-a: 'Možete nam dati jedan posto svih vaših aviona, vaših tenkova. Jedan posto!'

Polina sada živi u nekretnini za koji se u zemljišnoknjižnim dokumentima navodi da ju je kupila za 4,4 milijuna funti bez hipoteke 2016., kada je imala 21 godinu. Još uvijek se ne zna tko ju je platio. Stan dijeli s muškarcem, za kojeg se vjeruje da je njezin partner, koji također ima 10 posto udjela u investicijskoj tvrtki koju sada vodi.

Polinina majka, 51-godišnja Svetlana Poljakova moćna je zaposlenica ruskog Ministarstva vanjskih poslova koja Sergeja Lavrova prati na gotovo svakom putovanju, a u vezi su od 2000. godine.

Upravo se čita

Image
375 tisuća tona

Gomila mulja brine stanovnike Ivanje Reke! Potraga o tempiranoj ekološkoj bombi na rubu Zagreba

Više s weba

Pročitajte još

Image
Masovno, smrtonosno, nenadano

'Rusima pakao počinje s proljećem, novi odredi, ne samo vojska!', ukrajinski general koji je mjesecima tvrdio Putin će napasti

Više s weba