NIJE OSTAO DUŽAN

Sprdali su ga, Putin im odgovorio : 'Da su se čelnici G7 skinuli na summitu bio bi to odvratan prizor'

Image
Foto: AP Image/Sergei Bobylev

Na summitu G7 kanadski premijer se našalio na Putinov račun, komentirajući njegovo jahanje konja bez majice

30.6.2022. u 7:45/ Hina

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je u srijedu da bi bio "odvratan prizor" da su čelnici G7 skinuli odjeću na nedavnom summitu u Njemačkoj.

Uoči sastanka na summitu G7 u njemačkom Schloss Elmauu u nedjelju, čelnici skupine G7 dok su pozirali za skupnu fotografiju našalili su se Putinovoj sklonosti fotografijama bez majice.

"Ne znam kako su se planirali skinuti, iznad ili ispod struka", rekao je Putin novinarima tijekom posjeta Turkmenistanu, i dodao da "misli da bi to u svakom slučaju bio odvratan prizor".

Putin je potom savjetovao čelnike G7 da su tjelovježba i manje pića potrebni za postizanje sklada između tijela i duše, prenosi ruska novinska agencija TASS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski premijer Boris Johnson je u nedjelju, dok je sjedio zajedno sa svojim kolegama čelnicima G7 za okruglim stolom, upitao treba li za fotografiju zadržati jaknu. "Moramo pokazati da smo čvršći od Putina", dodao je.

Kanadski premijer Justin Trudeau tada se našalio da bi za to bilo potrebno "jahati konja goli do struka", referirajući se na česta Putinova poziranja za "macho" fotografije, poput onih na kojima jaše konja bez majice.

Upravo se čita

Image
za Danas.hr

Predsjednik suda u Sl. Brodu otkrio što je pisalo u dojavi o bombi koju su dobili

Više s weba

Pročitajte još

Image
ovo je hit!

VIDEO Ukrajina se ruga ruskim turistima na Krimu. 'Ne pušite na opasnim mjestima!'

Više s weba