VOLODIMIR ARIJEV

Za Direkt iz Borodianke se javio ukrajinski zastupnik 'Gledajte ovo, sve je razoreno!'

thumbnail
6.4.2022. u 22:30/ RTL Direkt

'Imamo pravih problema s dostavom hrane oko Kijevske regije, a Buča i Irpinj su sada manje više opskrbljeni humanitarnom pomoći dosta dobro', kazao je

Mladi ukrajinski novinar Volodimir Arijev '95. izvještavao je iz Vukovara, nakon narančaste revolucije se bacio u politiku i od 2007. godine je zastupnik u Ukrajinskom parlamentu.

Nakon što su se Rusi prošli vikend povukli sa sjevera zemlje, Volodimir je sada dio tima koji ide od mjesta do mjesta i otkriva kako je izgledala okupacija.

Za Direkt je danas preuzeo svoju staru ulogu i kao novinar se javio iz Irpinja, grada koji je ostao upamćen zbog prizora masovne evakuacije preko srušenog mosta. S njim je razgovarala Leona Šiljeg.

Image
stravičan video

Objavljena je snimka koja pokazuje kako Ukrajinci ubijaju ruske zarobljenike

Image
stravičan video

Objavljena je snimka koja pokazuje kako Ukrajinci ubijaju ruske zarobljenike

"Ovako to izgleda kada ruski svijet dođe u tvoju kuću. Iza mene možete vidjeti uništenu zgradu u Borodianki. Ova stambena zgrada je potpuno razorena. Sve oko mene je potpuno uništeno. Ono što se dogodilo ovdje u Borodianki, Buči, Irpinju ne mogu nazvati drugačije osim genocidom jer i ovdje, kao i u Buči, pronađeno je stotine ubijenih civila. Ovo iza mene su bile ruske rakete spremne za granatiranje Buče, Irpinja i Kijeva", ispričao je Arijev.

"Hodam polako jer u svakom pedlju ovog područja se potencijalno nalazi eksploziv. Iza mene možete vidjeti kako izgleda moćan ruski raketni sustav nakon što je uništen pod ukrajinskom paljbom. Vrlo dobrom i preciznom paljbom", dodaje Arijev.

"Ova zgrada je potpuno srušena i ne može se obnoviti. Danas je više manje miran dan, bilo je samo nekoliko eksplozija, zbog procesa čišćenja mina koji se provodi nakon što je ruska vojska napustila Kijevsku regiju. Glavna ideja je da se sada očisti područje nakon užasnih događaja", kazao je Arijev za RTL Direkt.

Tri sestre
Laži sa mnom
Señorita 89
Trag divljači
Život na vagi
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Kako zadovoljiti ženu
Elon Musk show

Više s weba

Pročitajte još

Image
ukrajinska protuofenziva

Sprema se bitka za Herson! Stručnjaci: 'Ta će borba ostaviti najveće posljedice u cijelom ratu!'

Više s weba