Play logo
'MA U ČIJE TI TO IME?'

Razočarani bloger prijavio Blanku sponzorima

Image

Blanka Vlašić Blanka Vlašić

Ističe da Blanka Vlašić ima pravo imati mišljenje koje želi o bilo kojoj temi, ali da mora paziti 'kome, kada i kako daje javno podršku' jer su 'njeni sponzori velike kompanije koje se trude prikazati u svjetlu društvene osviještenosti, tolerancije, potpore različitosti'.

21.5.2013. u 17:47/ J.T.
Play logo

"Draga Blanka,

ti ne predstavljaš samo sebe, svojeg oca i svoju uzornu obitelj, ti predstavljaš i sve one proizvode od čije prodaje živiš!" započinje pismo na blogu Madanebi.

Play logo

Bloger je naime, odlučio Blanku Vlašić prijaviti njenim spoznorskim tvrtkama zbog spota u kojem atletičarka pruža podršku inicijativi 'U ime obitelji', koja posljednjih dana prikuplja potpise za referendum da se u Ustav RH unese odredba kako je brak životna zajednica žene i muškarca. 

Svaka obitelj može biti moja obitelj

Ističe da Blanka Vlašić ima pravo imati mišljenje koje želi o bilo kojoj temi, ali da mora paziti "kome, kada i kako daje javno podršku" jer su "njeni sponzori velike kompanije koje se trude prikazati u svjetlu društvene osviještenosti, tolerancije, potpore različitosti". Pisao je svim tvrtkama čije je Blanka zaštitno lice ističući kako time što je ona zaštitino lice određene kompanije, njeni stavovi postaju i stavovi te kompanije.

'Iza inicijative 'U ime obitelji' stoji stranka Hrast'

Stoga je bloger poslao pisma njenim sponzorima od kojih očekuje da reagiraju na njen nastup i "pokažu koji je to stav njih i njihovih kompanija koje po svuda lijepe 'društvenu odgovornost' kao okosnicu svojeg poslovanja".

Play logo

Kaže da su iz jedne kompanije već odgovorili te da je njegov dopis proslijeđen timu koji brine o svima atletičarkama i atletičarima koje ta tvrtka sponzorira.

Play logo
Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
TRAGEDIJA NA ISTOKU ZEMLJE

Božinović o smrti djevojke u Osijeku: 'Imala je 21 godinu, na licu mjesta pronađen je policijski pištolj'

Play logo

Više s weba