GLAVOM JOJ UDARAO PO KLUPI

Roditelj tukao profesoricu i ravnatelja zbog - trojke!

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Napadač je roditelj jedne od učenica sedmog razreda kojoj je navodno, umjesto četvorke, zaključena trojka na kraju školske godine.

11.6.2013. u 12:05/ RTL

Nastavnica kemije i biologije koja je u ponedjeljak postala žrtvom bijesnog roditelja u Osnovnoj školi 'Petar Kružić' u Klisu doživjela je ozljede glave, javlja Slobodna Dalmacija.

Napadač je roditelj jedne od učenica sedmog razreda kojoj je navodno, umjesto četvorke, zaključena trojka na kraju školske godine.

Otac učenice je, prema neslužbenim informacijama, udarao nastavničinom glavom po klupi. Ravnatelj ju je pokušao obraniti, ali je i sam postao žrtva napada iz kojeg je izišao s ozlijeđenom rukom.

"Dvoje ozlijeđenih iz osnovne škole primljeni su na Hitni kirurški prijam KBC Split u 1.20 sati te im je pružena liječnička pomoć. Utvrđeno je kako gospođa ima ozljedu zadnjeg dijela glave, a gospodin rupturu mišića nadlaktice. Nakon saniranja ozljeda, pušteni su na kućnu njegu", izjavio je dr. Dario Matić, šef kirurške službe. "Ruptura mišića nastaje kod iznimno jakih udaraca", doznaje Slobodna Dalmacija od liječnika.

I ravnatelja i roditelja se tereti da su narušavali javni red i mir međusobnim sukobom te je protiv obojice podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Ravnatelj je nakon prekršajne obrade, za razliku od 40-godišnjeg roditelja izišao iz suda na slobodu dok je nasilnom roditelju odmah izrečena kazna koja ga je odvela u zatvor na Bilice.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pogledajte kako izgleda inauguracija Joea Bidena iz zraka

Više s weba