RTL U DOHI

Bivši Vatreni za Danas: 'Igrali smo kao da ne želimo izgubiti. Kramarić? Bilo bi mu lakše'

23.11.2022. u 19:26/ RTL Danas

Marokanci su se, govori, pokazali dobrima, igrači su svjetske klase, mogu otrčati, žilavi su, postavili se dosta dobro, dobar su protivnik

Dario Šimić, bivši hrvatski reprezentativac gostovao je u RTL-u Danas s Markom Vargekom.

Smatra kako Hrvatska nije izgubila danas. "Osvojili smo bod. Dosta je važno s direktnim konkurentom koji planira ići dalje, koji su favoriti pa je s te strane pozitivno. Imali smo veliki posjed lopte, ali nismo bili konkretni. Prevladao je oprez, igrali smo jako oprezno", kaže.

"Čini mi se da nismo htjeli izgubiti, vidjeli smo Saudijsku Arabiju, danas i Njemačku, i igrači i izbornik nisu htjeli izgubiti", tvrdi.

Upitan je li Dalić zakasnio s izmjenama kaže kako ne zna koliko bi napravio da je mijenjao ranije. "Pašalić je ušao na poluvremenu, trebao je biti osvježenje, ne znamo ozljedu Vlašića. Cjelokupnoj igri je falilo dubine, da dođe netko u rizik, da se napravi nešto. Dalić će razmišljati kako promiješati momčad, igrali smo 4-3-3, neki igrači na klupi mu otvaraju solucije da drugačije postavi momčad, ali će rezultat tjerati na to, mi moramo igrati na pobjedu", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče toga treba li Kramarić dati dubinu, a to nije učinio kaže: "Kada momčad igra dobro, poletna je, ima dubinu, kada igrači driblaju igrača, ima raspoloženih, to dolazi samo od sebe, teško je secirati je li Kramarić kriv ili nije. Kako je momčad igrala igrao je i on, da se momčad pridodavala, onda bi bilo i njemu lakše igrati".

Naposljetku, zaključuje kako su se Marokanci pokazali dobrima, igrači su svjetske klase, mogu otrčati, žilavi su, postavili se dosta dobro, dobar su protivnik.

Upravo se čita

Image
tinejdžeri na mrežama

Zašto se vrijeme na društvenim mrežama dovodi u vezu s depresijom i manjkom socijalnih vještina?

Više s weba

Pročitajte još

Image
političari dubljeg džepa

Rastu plaće političarima! Premijer ne vidi ništa sporno. Evo čiji je novčanik najdeblji

Više s weba