OGLAS

FILMSKA PLJAČKA U SESVETAMA

Donosimo nove fotografije pljačkaša zlatarnice! Vlasnik za RTL Danas: 'Poprskao me po licu, već je bio ovdje'

2.8.2023. u 20:09/ Ivana Ivanda Rožić

Vlasnik zlatarne otkrio je da je pljačkaš prije nekoliko dana već bio u zlatarni kada se raspitivao za specifičan nakit. Podsjetio je i zlatarnu u susjedstvu gdje se također raspitivao, no nije ju opljačkao


Policija traga za pljačkašem koji je opljačkao zlatarnicu u Sesvetama! Potragu bi trebale olakšati snimke nadzorne kamere na kojima se vidi da je riječ o muškarcu u kariranoj košulji i trapericama.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Počinitelj je glumio da je kupac, tražeći vlasnika da mu pokaže lančiće. Vlasnik je na pult izvadio smotuljak s više desetaka lančića, a kad se sagnuo da dohvati još jedan, počinitelj ga je poprskao sprejem po licu i pobjegao s nakitom vrijednim više desetaka tisuća eura.


Iz opljačkane zlatarnice javila se RTL-ova reporterka Ivana Ivanda Rožić koja je razgovarala s vlasnikom zlatarne koji je opisao detalje pljačke usred bijela dana.

Prepričava da se u jednom trenutku sagnuo kako bi izvadio nakit, a kada ga je htio pokazati pljačkaš ga je poprskao sprejem po licu nakon čega par trenutaka ništa nije vidio.

Pljačkaš je nakon toga dao petama vjetra, a vlasnik je potrčao za njim i počeo vikati "lopov". Ističe da je u tom trenutku bilo ljudi na ulici, no nitko nije reagirao.

Otkrio je da je pljačkaš prije nekoliko dana već bio u zlatarni te se raspitivao za lančiće i narukvice. "Tražio me određeni plet, kraljevski vez, na što sam odgovorio da ga nemamo, ali da ga možemo napraviti", kazao je vlasnik.

Pljačkaš je ranije posjetio i još jednu zlatarnu u blizini. U njoj se također raspitivao za nakit, no nije ju opljačkao.


Vlasnik opljačkane zlatarne je još uvijek u šoku te danas nisu radili. Nakon što je objavio snimke nadzorne kamere na kojoj se vidi pljačkaš, priznao nam je da je policija pozdravila njegov potez.

Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Više s weba

Pročitajte još

Image
OGORČENI STANOVNICI IŽA

Trajekti nisu plovili, otočani se pobunili i sami došli malim brodom. 'Zbog 1 čovjeka se vraćamo u 19. stoljeće'


Više s weba