OGLAS

NASTAVLJA SE POTRAGA

Nestali Gabriel (19) pokušao koristiti karticu u Zagrebu? Majka: 'Ako imaš problem riješit ćemo... Nisi sam'

Image

Njegova majka u razgovoru za RTL poziva sina da joj se javi i da zajednički riješe bilo koji problem u kojem se našao. Njegov otac nam je, pak, ispričao da je u automobilu viđen na naplatnim postajama kraj Zagreba, a isto tako i da je Gabriel pokušao koristiti bankovnu karticu koja je u glavnom gradu odbijena

2.10.2023. u 16:48/ Danas.hr

Nastavlja se potraga za 19-godišnjim Gabrielom Matijevićem, koji je nestao prošlog četvrtka iz Poganovaca pokraj Đakova.

Njegova majka u razgovoru za RTL poziva sina da joj se javi i da zajednički riješe bilo koji problem u kojem se našao. Njegov otac nam je, pak, ispričao da je u automobilu viđen na naplatnim postajama kraj Zagreba, a isto tako i da je Gabriel pokušao koristiti bankovnu karticu koja je u glavnom gradu odbijena.


Otac se stoga uputio starom cestom prema Zagrebu, u nadi da će naići na sina. Potraga za Gabrielom, koju su jučer na području Osječko-baranjske županije provodili HGSS i vatrogasci obustavljena je, no policija i dalje traga za mladićem.

"Baka će umrijeti od tuge. Molim te, riješit ćemo sve ako imaš neki problem. Nisi sam, znaš da nisi sam, tata ti je tu isto… Svi te tražimo", poručila je Mirela Tatić.

Više pogledajte u videu:


Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
HM...

VIDEO Šala ili novi gaf? Biden prvo zamijenio predsjednike, a onda radniku poručio: 'Može cijeli svijet dići u zrak'


Više s weba