OGLAS

'PUTOVANJE ZVANO IGRA'

Odvjetnica Tine Biloglav: 'Istina je da se Kastaneti odrekla troška usluge za uredništvo i lekturu za Markova života, ali...'

1.10.2023. u 19:22/ Ivana Ivanda Rožić

Na Instagramu se danas oglasila Kastaneti. 'Ne mogu ni zamisliti koliko je gubitak Marka bio težak za njegovu obitelj pa sam se s toga s najboljim željama krajem srpnja odrekla prava na knjigu u korist Markove partnerice i njezine izdavačke kuće "Studio Tinel" ne tražeći financijsku naknadu', napisala je


Arhitektica Tina Biloglav čijeg je životnog partnera Marka Babića i njegovu borbu za život pratila cijela Hrvatska podnijela je kaznenu prijavu u Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru.

I to protiv izdavačice Jelene Kastaneti zbog sumnje da je tiskala i prodala više tisuća primjeraka knjige bez njihova znanja i time stekla dobit s jasnom namjerom prevare. Riječ je o knjizi "Putovanje zvano igra" koja je objavljena u prosincu 2022.


Inače, Marko Babić je preminuo prije dva mjeseca, a na svom instagram profilu danas se oglasila Kastaneti poručivši "Ne mogu ni zamisliti koliko je gubitak Marka bio težak za njegovu obitelj pa sam se s toga s najboljim željama krajem srpnja odrekla prava na knjigu u korist Markove partnerice i njezine izdavačke kuće "Studio Tinel" ne tražeći financijsku naknadu".

Kontaktirali smo i odvjetnicu Tine Biloglav – Jovanu Puhalo koja je poručila: "Prema kazivanju moje stranke istina je da se nakladnica odrekla troška usluge za uredništvo i lekturu i to još za života pokojnog Marka Babića. Međutim ona je putem društva Alegria bez znanja, odobrenja i bez postojanja pisanog nakladničkog ugovora a koji predstavlja obaveznu formu takvog ugovora neovlašteno tiskala knjigu i prodajom iste pribavila znatnu imovinsku korist".


Vrijeme je za seks
Viola boje mora
Vrijeme je za seks
Love island Australija
Vrijeme je za seks
default_cta
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
Barbie biserna princeza
Vrijeme je za seks
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽIVO ISPRED HDZ-A

'Barbarić ima pravo na 6+6, to je iznos veći od 33 tisuće...' Šef zagrebačke Elektre mogao bi na njegovu poziciju?


Više s weba