OGLAS

RTL Danas doznaje!

Plenković vjerojatno neće na obljetnicu potresa na Banovinu, a priča o odlasku Paladina iz Vlade sve glasnija

25.12.2022. u 19:36/ rtl.hr

Premijer se vjerojatno se sjeća i grude koja mu je tamo doletjela, obnova ide sporo, a upravo to se predbacuje i ministru Paladinu za kojeg se neslužbeno može čuti da je sve više informacija koje idu prema tome da bi mogao otići iz Banskih dvora


Je li ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivan Paladina pred izlaznim vratima Banskih dvora, danas je malo tko htio izravno odgovoriti, ali reporterka RTL Danasa Dajana Šošić ipak je iz nekoliko izvora dobila informaciju o njegovom mogućem odlasku iz Vlade.

O svemu je izvijestila: "Spominje se i rok od mjesec dana, ali potvrdu za to od Vlade, pa i samog ministra, danas nismo dobili. Razgovarali smo i s nekoliko koalicijskih partnera koji kažu kako je bio sastanak na temu obnove, da je bio prisutan i ministar ali kako nije bilo riječi o njegovoj smjeni, no i to da nitko realno nije zadovoljan dinamikom obnove. O toj će temi razgovarati nakon blagdana."


Nastavila je kako je znakovita bila ranija izjava predsjednika Vlade Andreja Plenkovića o "nestvarno sporoj obnovi". Činjenica je i da danas nije javno stao u obranu svog ministra prilikom postavljanja novinarskih pitanja, a poznat je kao čovjek da brani svoje ljude do zadnjeg trenutka. Rekao je tek da danas nije trenutak da se o tome razgovara.

Image
DRUGA GODINA U KONTEJNERU

Paladina: 'Nije mi žao što sam išao u Katar. Obnovom na Banovini nitko ne može biti zadovoljan.'

Image
DRUGA GODINA U KONTEJNERU

Paladina: 'Nije mi žao što sam išao u Katar. Obnovom na Banovini nitko ne može biti zadovoljan.'

"Sam ministar Paladina jučer je i ranije na RTL-u rekao kako smatra da te kritike nisu bile upućene njemu, a ako i jesu i ako ne obavlja svoje zadatke, da ni ne mora biti ministar. Činjenica da je on doveden u Vladu kako bi se ubrzao proces obnove, čovjek je s bogatim iskustvom upravljanja, blizak stranci, ali očito državni sustav funkcionira bitno drugačije nego privatni i da Paladina postaje toga itekako svjestan", rekla je Dajana Šošić.

Naša reporterka ekskluzivno je doznala i detalje skore obljetnice potresa na Banovini i da tamo vjerojatno neće ići premijer.

"Doznajemo kako premijer ove godine na Banovinu neće ići. Obišao je to područje prije mjesec dana. Umjesto njega, vjerojatno će ići netko od ministara ili državnih tajnika. Sigurno se itekako sjeća one grude, a činjenica je da se Vlada u ovom trenutku tamo zaista nema čime pohvaliti", izvijestila je naša novinarka.


U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
ostvarenje snova

Pobjednica Superstara: 'Ne mogu vjerovat da se ovo dogodilo. Nerealno, ovo je nerealno!'


Više s weba