roman abramovič

Ruski oligarh sletio u Dubrovnik? Na aerodromu je zavladala tišina

22.11.2022. u 21:15/ Marija Pajić Bačić

Da se multimilijarder Abramovič i Dubrovnik vole javno znamo odavno, no čini se da se zračna luka s juga Lijepe Naše i ovaj ruski oligarh vole još više i jače

Je li poznati ruski oligarh, blizak Putinu, stigao u svoj voljeni Dubrovnik? Iako je Romanu Abramoviču prije nekoliko mjeseci američki sud naložio zapljenu privatnih aviona vrijednu više od tri milijarde kuna, izgleda da je jedan sletio na dubrovački aerodrom. Detalje ima naša ekipa.

Da se multimilijarder Abramovič i Dubrovnik vole javno znamo odavno, no čini se da se zračna luka s juga Lijepe Naše i ovaj ruski oligarh vole još više i jače! Nakon što se pojavila informacija da je manji privatni avion u Abramovičevu vlasništvu sletio u Grad, na aerodromu je zavladala tišina!

"Zračna luka Dubrovnik ne komentira informacije o letovima općeg i poslovnog zrakoplovstva tj. privatnim letovima", odgovor je Zračne luke Dubrovnik.

Diskrecija zajamčena! Koji su putevi Romanovi, ne znamo, ali znamo da je Dubrovnik destinacija u koju slijeću brojne svjetske zvijezde. Njihove prohtjeve često je ispunjavala vlasnica elitne dubrovačke turističke agencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dubrovačka zračna luka je uvela jednu super uslugu, to je vip dolazak, znači da gost uz nadoplatu može, napravi check in iz aviona i odmah s piste može napustiti zračnu luku", govori vlasnica turističke agencije Iris Domazet.

I to za malo manje od 10 tisuća kuna! Tu uslugu su vrlo često koristili i ruski gosti čiji se izostanak u Dubrovniku itekako osjeti! Pogotovo kada je u pitanju dodatna potrošnja. Još ovog proljeća, Abramovičeva jahta Eclipse dugačka čak 140 metara uplovila je u crnogorske vode a je li njezin vlasnik i ovoga puta krenuo u istom smjeru - nitko ne želi potvrditi!

Upravo se čita

Image
'NE GRIZE ŠAPE'

Vlasnik mede iz Crne Gore: 'Uvrijeđen sam neistinama. Ljubo je sretan i mažen'

Više s weba

Pročitajte još

Image
političari dubljeg džepa

Rastu plaće političarima! Premijer ne vidi ništa sporno. Evo čiji je novčanik najdeblji

Više s weba