iz švedske

Šipić o igri pred tribinama koje su protiv njih: 'Nema većeg gušta! Vidjeti šok na njima'

20.1.2023. u 19:52/ Danas.hr

Kaže da nada umire zadnja i da će se u idućoj utakmici baciti na glavu, da će se boriti. Dodaje da je do sad sve išlo protiv Kauboja pa vjeruje da se i njima mora nešto otvoriti

Uživo se iz Malmöa javio naš reporter Goran Latković iz arene gdje večeras Kauboji imaju trening.

Razgovarao je s reprezentativcem Marinom Šipićem koji kaže da je žal za izgubljenom prvom utakmicom još i veći.

"Ta će utakmica ostati u bolnom sjećanju jer nam je upropastila prvenstvo. Žao nam je što nismo odigrali kao jučer. Nema što, stalno nam vraćaju tu utakmicu, ali nama je najteže."

Kaže, treba to zaboraviti, još neke teoretske šanse imaju za dalje, iako je vjerojatnost mala. Na pitanje kako je to igrati kad cijela arena navija protiv njih, kao što je to bilo sinoć kad su na tribinama praktički bili sami Danci, odgovara: "Nema većeg gušta, još kako smo otvorili utakmicu, kad smo vidjeli šok na njihovim licima... Nisu vjerovali da ćemo tako tući bi boriti se!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio je da im je žao što nisu uzeli ta dva boda, iako ne bi bilo prevelike razlike. "Bio je gušt i uživali smo. Probudi se taj inat, sebi govoriš samo neka zvižde jer će biti još slađe uzet takvu utakmicu.

A stvarno su svi ostavili sve na terenu.", rekao je Šipić. Za utakmicu protiv Belgije kaže da će ići na glavu te da se nada da će se nešto otvoriti: "Ja vjerujem u čuda. Sve se može promijeniti, dok god postoji mala šansa, i imam osjećaj da je sve do sad išli protiv nas i da mora sad nešto otvoriti i nama."

Upravo se čita

Image
ZANIMLJIVO ISTRAŽIVANJE

Stručnjak za Direkt otkriva zašto je dio Hrvatske razvijen kao Libanon, a dio kao Kina

Više s weba

Pročitajte još

Image
Promocija plus za RTL

EKSKLUZIVNO CRO Demoskop: HDZ-u naštetila afera, ali Plenkoviću popularnost raste. Milanoviću pada rejting

Više s weba