MARINA MAMIĆ

Talentirana vizažistica transformirala se u Gvardiola: 'Joško, ako ikad zatrebaš dvojnika...'

thumbnail
5.12.2022. u 19:56/ Željka Miša

Pet sati trajalo je nanošenje slojeva i slojeva pudera, sjenila i umjetnih dlaka. Vjerojatno ni sam Joško nikada nije toliko dugo gledao u sebe u zrcalu tako da mu ona sada zna svaku poru na licu. Vizažistica Marina Mamić transformirala se u našeg nogometaša

Nogometna groznica nije zahvatila samo ljubitelje sporta, već i one koji ga inače ne prate pa u Hrvatskoj sada postoje dva Joška Gvardiola? Doduše ovaj drugi je skinuo masku i stavio šminku. Zove se Marina i po zanimanju je vizažistica, ali i majstorica transformacije poznatih i slavnih.

Pet sati trajalo je nanošenje slojeva i slojeva pudera, sjenila i umjetnih dlaka. Vjerojatno ni sam Joško nikada nije toliko dugo gledao u sebe u zrcalu tako da mu ona sada zna svaku poru na licu.

"Inače mi je puno lakše raditi ljude koji imaju malo izraženije crte lica. A Joško je još taklo mlad i zgođušan onda je ovo bila malo zahtjevnija transformacija", rekla je vizažistica Marina Mamić.

Najviše se, kaže, namučila oko brade i stiliziranja frizure.

"U jednu ruku mi je žao skinuti jer sam ipak satima radila ovu transformaciju, ali ostat će mi ovaj prilog i video kao uspomena, a u drugu ruku mi ga je iskreno malo sad dosta tako da dok se malo odmorim vjerojatno će mi opet postat drag", kaže Marina Mamić.

Marina je prošloga tjedna postala i kapetanica, odnosno kapetan Hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

"Luka se nije još javio, vjerojatno je u gužvi, ima posla, ali je prošli put lajkao transformaciju tako da možda lajka i ovu", dodaje vizažistica.

Nevjerojatnim preobrazbama u poznate i slavne oduševljava već godinama, o čemu su izvještavali i svjetski mediji. Nema čiji lik nije do sada poprimila - od likova iz filma Sam u kući, Johhnyja Deppa, Juliju Roberts, Elvisa, Donalda Trumpa, Ala Pacina, J.LO.

"Pročitala sam članak kako Joško voli starije žene i da mu je J.Lo najljepša. A pošto se ja mogu transformirati u poznate ličnosti, ono mislim si pa ono, doći ću mu jako J.Lo", rekla je.

Mnogo duže traje snimanje i montiranje videa nego samo šminkanje. Tada satima nema jela, pića ni wc-a. Ljubav prema šminkanju i crtanju portreta spojila je prije 10 godina i počela raditi maske. Sve ovo naučila je - sama.

"Najzahtjevnija transformacija mi je bila definitvino ona u Jockera. Kad sam radila i glumca i njega našminkanog. Ta transformacija je trajala 27 sati", dodala je.

Upravo se čita

Image
NEUNIŠTIV

Usudio se, napao i sad je na vrhu svijeta! Ivica Ivić (40) osvojio je zlato na Svjetskom kupu u kickboxingu

Nada se da će videa doći i do glavnih aktera. Kada prvenstvo završi, možda se jave i oni.

"Joško evo ako ovo gledaš i ako ikada zatrebaš dvojnika za kamere da se i ti malo odmoriš javi se", poručila je.

Laži sa mnom
Superstar
Blagoslovljeni kćerima
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Ljubav u divljini

Više s weba

Pročitajte još

Image
NISMO ZEMLJA ZA STARCE

RTL Danas u Domu za umirovljenike. Gospođa Dragica: 'Čekala sam ga 12 godina. Dobro je, ali nemamo stalnog liječnika'

Više s weba