RTL Danas doznaje

'Moguće je da je tijelo bebe stajalo nekoliko dana uz cestu. Nije bilo u najboljem stanju...'

30.1.2023. u 19:17/ Danas.hr

Vjerojatno je i to zašto policija nije izlazila s detaljima je li žensko ili muško te radi li se o novorođenčetu ili bebi staroj nekoliko mjeseci

Policija je i dalje na terenu, pokušavaju pronaći i najmanji detalj koji bi se povezao sa stravičnim slučajem bebe koju su mrtvu pronašli u jarku kraj ceste u mjestu Hlevnica.

Na terenu je i naša reporterka Ivana Ivanda Rožić koja je izvjestila o najnovijim detaljima:

"Prije nekoliko trenutaka stigla je smjena policije, pokušava se pronaći i najmanji detalj. Problem je što još ne znaju tko je majka. Najveći problem policije je hladnoća i snijeg koji je prekrio dobar dio tragova te je vrlo teško pronaći bilo što. Neslužbeno doznajem da je tijelo bebe nekoliko dana stajalo uz cestu na otvorenom tako da i nije u najboljem stanju.

Policija nije izlazila s detaljima je li žensko ili muško, opet je li novorođenče ili staro od nekoliko mjeseci. Za sad su razgovarali s velikim dijelom stanovnika u Hlevnici, fokusirat će se i na Sloveniju koja je na kilometar ili dva udaljena.

Razgovarat će sa slovenskim kolegama, traže majku, obdukcija tijela trajat će nekoliko dana. Ako će se raditi toksikološko vještačenje, ono će trajati mjesec dana, radi t će se i DNK analiza. ako nađu majku da mogu to usporediti s DNK. razgovarala sam s nekoliko liječnika i ginekologa koji su prestravljeni s ovime što se dogodilo, da bi neka majka mogla tako odbaciti dijete."

Više s weba

Pročitajte još

Image
danas trogodišnjaci

Prizori beba ispred Petrove prije tri godine obišle su svijet. Posjetili smo ih, pričali sa zaposlenicima

Više s weba