OGLAS

OBRAT U SLUČAJU

Tuga za Mihaelom (21) koju je ubio policijski metak: 'Bila je anđeo koji je hodao zemljom'

22.9.2023. u 19:24/ Marina Brcković

Bila je omiljena sportašica, studentica prava. Umrla je od hica iz policijskog oružja. U samo sat vremena obrat u slučaju njene smrti, od policije koja je rekla da je to bio nesretni slučaj do DORH-a koji ga sada sumnjiči za ubojstvo


Svijeće i osmrtnica ispred zgrade u kojoj je 21-godišnja djevojka živjela. Za Mihaelom tuguje cijelo naselje.

Ljiljana iz Osijeka poznavala je djevojku koja je upucana u osječkom stanu i za što je uhićen policajac čiji je pištolj opalio.


"Poznavala sam je, dolazila je u trgovinu. Jedna jako fina, pristojna, kulturna djevojka. Žalosno...", rekla je Ljiljana.

Milorad kaže da je velika nesreća što je uopće do toga došlo: "Nažalost, sve je više i više takvih nezgodnih scena. Nju više nitko neće vratiti, a i on je sebe upropastio za sve vjekove."

Maja je šokirana zbog smrti Mihaele: "Ostala sam u šoku jer tog dečka stvarno znam. Dečko je super i nikad ne bih rekla da se tako nešto desilo."

Život je izgubila u srijedu oko 22 sata u stanu. Ustrijelio ju je 27-godišnji policajac s kojim je bila u vezi i to, kako ga se tereti, dok je neoprezno rukovao oružjem.

Načelnik Sektora kriminalističke policije Policijske uprave osječko-baranjske Krunoslav Patača danas je izjavio: "Sve ukazuje na to da se ne radi o namjeri nego o tragičnom slučaju."


Image
IMAJU NOVE DETALJE?

U manje od sat vremena obrat oko slučaja smrti djevojke u Osijeku: Policajac ipak osumnjičen za ubojstvo djevojke!

Image
IMAJU NOVE DETALJE?

U manje od sat vremena obrat oko slučaja smrti djevojke u Osijeku: Policajac ipak osumnjičen za ubojstvo djevojke!

Kojeg je policajac, doznajemo, najprije pokušao prikazati kao samoubojstvo.

Patača nastavlja: "Početna dojava nije upućivala da se radi o kaznenom djelu. Upravo temeljitim i upornim radom policijskih službenika i istražitelja su se utvrdili elementi ovog teškog kaznenog djela." Novinarima je potvrdio da je upravo mladi policajac nazvao policiju.

Doveden je na sud gdje mu je određen jednomjesečni istražni zatvor. Iako ga je policija prijavila za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom, DORH ga tereti za ubojstvo.

A 27-godišnji policajac je prije godinu dana postao vježbenik u prometnoj policiji, a pištolj je zadužio prije svega mjesec i pol.


Upravo se čita

Image
sam pozvao policiju

Muškarac (84) brutalno tukao suprugu do smrti. Svemu prethodila svađa oko računa za veterinara

Patača je i komentirao slučaj pa rekao: "Nikakve okolnosti što je on mlad i što dugo nema oružje ne opravdavaju i ne umanjuju njegovu odgovornost za ovo."

Iz Općeg sindikata MUP-a kažu da, ako je završio policijsku akademiju, bio je stručan za rukovanje oružjem.

Predsjednik Općeg sindikata MUP-a Tomislav Teri komentirao je: "Na policijskoj akademiji naši inspektori koji obučavaju mlade policijske službenike upravljanjem vatrenim oružjem su stvarno rigorozni i stvarno se radi po zakonu. Ne vjerujem da nijedan policijski službenik nije prošao adekvatnu obuku."

Ubijena djevojka prije pet godina trenirala je tekvando. A sada ispod pehara stoji njezina osmrtnica.


Damir Zahirović, trener ubijene djevojke, pogođen je tragedijom: "Ona je bila jedan od rijetkih anđela koji je šetao po ovoj zemlji. Na pragu je bila svog života, trebala je početi živjeti. A evo, dogodilo se to što se dogodilo..."

Velika tuga i na osječkom Pravnom fakultetu.

Karlo Rašić, predsjednik Studentskog zbora Pravnog fakulteta u Osijeku, kaže nam: "Mihaelu svi će pamtiti kao izrazito aktivnu studenticu, komunikativnu, druželjubivu i kao osobu koja je uvijek spremna na pomoć."

Kolege će joj sutra ispred fakulteta odati počast, sutra će biti i pokopana, ona je peta žena koja je ove godine ubijena u Hrvatskoj.


Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
HM...

VIDEO Šala ili novi gaf? Biden prvo zamijenio predsjednike, a onda radniku poručio: 'Može cijeli svijet dići u zrak'


Više s weba