slučaj zambije

Veleposlanik Bošnjak o susretu roditelja i djece: 'Svatko može imati tvrdo srce, ali taj prizor omekša i najt...

thumbnail
2.6.2023. u 19:23/ Danas.hr

Kaže da je sve bilo apsolutno emotivno, da su djeca pružala ruke prema roditeljima te da su im se jako veselila. Osim prošlog petka, djeca roditelje nisu vidjela šest mjeseci

Netom prije početka emisije, s najnovijim vijestima iz Zambije se za RTL danas javio veleposlanik Tomislav Bošnjak.

"Putovanje je još u procesu, parovi se nisu ukrcali u zrakoplov, poduzimamo sve što treba da putovanje pokrene s mrtve točke i da krenu prema Hrvatskoj. Očekujemo da bi u dan do dva trebalo biti gotovo. Čekamo na potvrde za neke od stvari koje su nam potrebne da bi putovanje moglo početi. Sve što je službeno potrebno i sve što smo mogli predvidjeti, sve mjere koje su se zahtjeva od nas, one su udovoljene. I zato su naša očekivanja optimalna. Ali spremni smo i na iznenađenja. Nešto bi se moglo dogoditi što ne znamo i što bi moglo iskrsnuti iz kruga za koji ni ne znamo da bi se moglo dogoditi. Poučeni iskustvima, spremni smo reagirati", rekao je veleposlanik.

Na pitanje, kako je izgledao susret roditelja i djece, kaže: "Bilo je apsolutno emotivno. Svatko bi trebao imati na umu da majke i očevi svoju djecu, osim prošlog petka, nisu vidjeli 6 mjeseci. Nakon 6 mjeseci ta djeca pružaju im ruke i vesele se. Može svatko imati tvrdo srce, ali takav prizor omekša i najtvrđe."

Večera za 5
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Obiteljske tajne

Više s weba

Pročitajte još

Image
SLUČAJNO DOZNALA

Načelniku ukinuta zabrana približavanja ženi koju je pijan tukao. Nitko joj nije javio: 'Noge su mi se odsjekle'

Više s weba