Play logo
SAMO JE NEBO GRANICA

Al Pacino čeka dijete u 83. godini, a najstariji Hrvat imao je 92. 'Što mislite da Josip Manolić ponovno post...

thumbnail
31.5.2023. u 23:18/ Rikardo Stojkovski

Možda ima 93, ali to ne znači da ne stigne dobiti i deveto dijete, jer u Hollywoodu je to dobro poznat trend. Al Pacino recimo ima 83 i troje djece, a evo danas smo doznali da čeka bebu. I to da stvar bude bolja, s 29-godišnjakinjom koja je prije toga izlazila s dobrim starim Clintom. A nije prošlo ni par tjedana da se Robert De Niro pohvalio da je dobio kćerkicu. I nemojte misliti da u Hrvatskoj nema očeva koji na roditeljske sastanke idu u 90-ima: najstariji hrvatski tata imao je 92 godine. Samo je nebo granica

Play logo

Kada je 1972 snimao Kuma i proslavio se ulogom Michaela Corleonea, Al Pacino bio je u svojim idealnim godinama za dobiti dijete. Tridesetim. Ali nije mu se žurilo. Prvu je kćer dobio 17 godina kasnije, a sada će je razveseliti s 33 godine mlađim bracom ili sekom.

Kao da uvijek moraju biti u istoj rečenici: prije Pacina - Robert De Niro je otkrio da je u 80., dobio sedmo dijete.

Play logo

Evo i što kažu Zagrepčani bi li se usudili tako nešto u svojim godinama.

Image
treći brak

Glumac oženio 32 godine mlađu djevojku, a njezin je otac od njega stariji samo godinu dana

Image
treći brak

Glumac oženio 32 godine mlađu djevojku, a njezin je otac od njega stariji samo godinu dana

"Sada ne u ovim godinama", kaže Marijan (78) iz Zagreba.

"Ne bih rekao da je to normalno. Zna se kad se djeca dobivaju, u mladim danima i tak", poručuje Ante Petrušić (80) iz Zagreba.

Play logo

"A što vi mislite gledatelji dragi kad bi Josip Manolić postao tata", pita Damir (66) iz Zagreba.

"Ja više nemam tako zdrav organizam da bi si ja mogao ulaziti u takve - u takve stvari", kaže Dejan (74) iz Zagreba.

Play logo

Dejane - u krivu ste. Jer spermiji se muškarcima obnavljaju za vrijeme cijelog života. Ok, možda nešto manje i slabije u 60-ima, 70-ima, pa i Pacinovim 80-ima. Ali muškarac dijete može dobiti doslovno bilo kad, jer za to je na kraju potreban, samo jedan spermij.

Play logo

"Može li zatrudnjet žena s muškarcem koji ima 80 godina - može. Zato što tijekom života, broj spermija, se i nakon 60. i 70. godine se i dalje stvara, ali u puno manjem broju. Ja ne znam o navedenim meni dragim glumcima, ne znam je li se tu radilo o trudnoći spontanoj, ili se radilo o izvantjelesnoj oplodnji", objašnjava pročelnik Zavoda za humanu reprodukciju, Hrvoje Vrčić.

Ali nisu Pacino i De Niro jedini koje u zlatnoj dobi čekaju dude i kolica. Sa 63 godine tata je postao popularni Mr. Bean. Kad su im se djeca rodila, 66 su imali Clint Eastwood, Rod Stewart, pa i Elton John. Richard Gere je bebu dobio s punih 70, a Charlieju Chaplinu i Micku Jaggeru pelene nisu bile mrske ni sa 73. Ipak, teško je nadmašiti kralja formule, Bernija Ecclestonea, koji je sina dobio, zamislite, u 90.

"To je vrijeme za biti djed, a ne otac", kažu Alejandro (60) i Ignazio (75) iz Argentine.

Play logo
Play logo

Upravo se čita

Image
nikolina sesar u direktu

Hoće li Muskovo ugrađivanje čipova u mozak pomoći medicini? Neurokirurginja: 'Da sam paralizirana pristala bi da mi ugrade'

"Pa čovjek bi svašta htio, ali nema ni zdravlja ni mogućnosti u tim godinama", smatra Branimir Celegin (77) iz Zagreba.

Starih tata - bilo je i u Hrvatskoj. Pokojni frontmen Parnog valjka, kćerku je dobio u 65. godini. Godinu stariji bio je glumac Frano Lasić. Željko Bebek je kad je dobio svoje 4. dijete imao 61. godinu. Stariji od njega bio je pokojni redatelj Krsto Papić kada je dobio blizanke. Rekorder je pak 20 godina stariji od njega - Zvonimir Rogoz - koji je dijete dobio u 92. I nadmašio i Bernija Ecclestonea.

"Pa to je ludost. Djeca se prave kad je vrijeme, i ne mogu biti normalna u takvih staraca i žena", poručuje Vatroslav Plejić (83).

Baš će tako biti Al Pacinu kojem će dijete krenuti u školu kad napuni 90, a kad postane punoljetan - slavni će glumac imati 101. Možda.

Play logo
Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
direkt u ameriku

Mojmira ide u Ameriku: 'I'll be back'

Play logo

Više s weba