Zbogom, ministri

Cijeli tjedan se pričalo o Paladini, a glavna priča postala Tramišak: Sve o dramatičnom danu na Markovom trgu...

11.1.2023. u 22:48/ Ivan Skorin

Odmah nakon premijera, press konferenciju su održali smijenjeni ministri. Paladina miran, tako je i htio, ali Tramišak nije održala onaj uobičajeni govor, ne želim biti uteg vladi, tako je najbolje. Ona je ljuta i ne zna razlog zašto je smijenjena. Ali očito joj premijer nije vjerovao, a kako se radi o dugogodišnjoj suradnici Ivana Anušića, ovo bi moglo izazvati novi raskol u stranci. Umjesto Paladine ministar graditeljstva - koji ima težak zadatak ubrzati obnovu bit će Branko Bačić. A Tramišak će zamijeniti državni tajnik, Šime Erlić

Iako se cijeli tjedan pričalo samo o obnovi resora obnove i odlasku Ivana Paladine, ustvari, preko noći glavna priča je postala ona. Ministrica čije su dvije i pol godine u Vladi bile tihe, radišne, bez puno pompe, uz osmijeh i ispolirane riječi, odjednom joj je šef misteriozno rekao zbogom Nataša, pa je ona ponovila šest puta istu rečenicu.

"Ja nisam dobila adekvatan odgovor iz kojeg razloga to on čini. Koji su to razlozi nisam čula njegov odgovor. Ne znam iz kojeg razloga je premijer izgubio ili je ikad imao povjerenje u mene. Nisam dobila nijedan konkretan razlog, nekog razloga što nisam učinila dobro to nisam dobila", kazala je bivša ministrica eu fondova i regionalnog razvoja Nataša Tramišak.

Oni koji inače žestoko kritiziraju rad Vlade, nju hvale.

Više pogledajte u prilogu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
proroci

Katastrofična 2023. Glupost ili istina? Evo što kažu Nostradamus, Vanga i Medvedev

Više s weba