DIREKT OTKRIO

Ovo je 20 sekundi istine: Šulentić nije uzela Lovrenu mikrofon, pjesmu 'Lijepa li si' pjevala je s nogometaši...

23.12.2022. u 15:57/ RTL Direkt

Tako da je cijela rasprava o tome bespredmetna, ali kao da su danas ikome bitne činjenice i istina. Važno je samo što vi izaberete vjerovati da je istina, pa makar to nekome upropastilo život

Nećemo ulaziti u to jesu li voditelji dočeka na glavnom zagrebačkom trgu trebali navijati, vikati ili su se na stageu mogli ponašati drukčije.

Ali kolegica Iva Šulentić već je danima izložena javnom linču, uvredama i maltretiranju, jer je Dejanu Lovrenu, tobože, oduzela mikrofon dok je pjevao Lijepa li si.

Pa ju sada na društvenim mrežama i određenim portalima vrijeđaju da mrzi sve hrvatsko i domoljubno, da čije su to upute, da se ponijela sramotno.

Image
PITALI SMO VAS

Svi su nezadovoljni voditeljima, jeste li i vi? 'Kad snimke budu išle svijetom, isključite ton'

Image
PITALI SMO VAS

Svi su nezadovoljni voditeljima, jeste li i vi? 'Kad snimke budu išle svijetom, isključite ton'

Pa svima onima kojima su izvor informacija Facebook laži i razno razni huškači i svima onima, koji ljude vrijeđaju jer su nešto negdje načuli, predlažemo da pogledaju snimku koju je prvi objavio Direkt. Ovo je 20 sekundi istine.

Dok je Lovren zajedno s reprezentativcima pjevao, Iva Šulentić, vidjet ćete ju, čuči pored njih - pjeva zajedno s njima.

I nije Dejanu Lovrenu uzela mikrofon, kao što također možete vidjeti na snimci. Nego je on predao mikrofon kad je završio s pjevanjem. Osim toga, pjesmu "Lijepa li si", je vrlo brzo iza toga u cijelosti izvela Klapa ratne mornarice.

Tako da je cijela rasprava o tome bespredmetna, ali kao da su danas ikome bitne činjenice i istina. Važno je samo što vi izaberete vjerovati da je istina, pa makar to nekome upropastilo život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
PULSKE ZABRANE

Nikola Bosilj iz Mejaša za Direkt o zabrani koncerta: 'Za one koji to brane bilo bi dobro da se zapitaju tko to tamo pjeva'

Više s weba