pravednički gnjev?

Komentar Mojmire Pastorčić: Kakav je to kapitalizam u kojem premijer određuje cijenu pramenova?

12.1.2023. u 22:26/ RTL Direkt

Još nismo doznali znači li to da Vlada ide u obračun i s crkvom, koja je isto jedan od euro profitera. I biskupi su se ukrcali na vlak, pa vjenčanja i sprovodi koštaju 10 eura više, i vjenčani i smrtni list će vas koštati duplo više

Sutra ćemo se dakle probuditi u socijalističkoj Republici Hrvatskoj gdje država određuje cijene, gdje država progoni gazdu kafića u Novom Zagrebu jer je kava s toplim mlijekom preskupa.

I gdje će premijer biti taj koji određuje koliko će koštati pramenovi u frizerskom salonu, ne vlasnica. Još nismo doznali znači li to da Vlada ide u obračun i s crkvom, koja je isto jedan od euro profitera. I biskupi su se ukrcali na vlak, pa vjenčanja i sprovodi koštaju 10 eura više, i vjenčani i smrtni list će vas koštati duplo više.

A uslugu rodoslovlja su bez pardona digli s 50 na 100 eura. I na kraju balade, čovjeka tješi što ipak ima neko jedno mjesto koje neće osjetiti premijerov pravednički gnjev. Saborska kantina. Obična kava tamo je donedavno koštala 3,5 kune, danas je 3 kune 46 lipa.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Svi o Zoki od Beograda do Kijeva

Holy o Milanoviću i Kosovu: 'On izgleda kao osoba koja ide po putanji samouništenja'

Više s weba