pregled dana

Od lockdowna u Wuhanu do 'mrtvaca' na TikToku: Ovo je Direktov RTG dana

Image
Foto: Screenshot RTL Direkt

U Hrvatskoj je nestašica plavog dizela, Njemačka planira legalizirati marihuanu a eko teroristi se opet lijepe po poznatim slikama.

27.10.2022. u 23:09/ Ivan Skorin

Poljoprivrednici i ribari u sve su težoj situaciji zbog plavog dizela. Vlada mu brani cijenu, ali dolazi do povremenih nestašica. Nabavna je cijena veća od prodajne pa ga prodaje samo INA, a oni kažu - pod pritiskom smo.

Ne bude li promjena u granicama izbornih jedinica tako da glas svakog birača vrijedi približno jednako, idući parlamentarni izbori mogli biti proglašeni neustavnima, upozorava predsjednik Ustavnog suda Miroslava Šeparovića. Odstupanja u broju birača ne smije biti veće ili manje od 5 posto u odnosu na prosjek, a danas glas Slavonca vrijedi više od glasa Dalmatinca.

Elon Musk na svom je Twitter profilu objavio video na kojem ulazi u zgradu Twittera i u rukama nosi umivaonik. UZ to je napisao 'Let that sink in', što bi značilo 'neka ti se to slegne', time je htio poručiti da ulazi u finalnu fazu preuzimanja. Bizarni Muskov video je za manje od 15 minuta skupio 1,1 milijun pregleda.

Više pogledajte u prilogu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
na europski račun

Juha od bikovog repa, kulen, ručkovi, rođendani. Pogledajte na što je Žalac trošila europski i vaš novac

Više s weba