ne osjeća da je bio nasilan

Rambo Amadeus odgovorio na optužbe: 'Dotičnu gospođicu sam neplanirano štipnuo. To nema veze sa seksom'

14.3.2023. u 22:58/ Petar Panjkota

Trebala je to biti lijepa emisija u kojoj Rambo Amadeus na tržnici prodaje ribu u Herceg Novom. I pomaže prikupiti novac za siromašnu samohranu majku i njezina sina. Ali na kraju dana dogodio se incident

Dotičnu sam sasvim neplanirano pljesnuo ili štipnuo po dupetu. Tako se Rambo Amadeus brani od optužbi za seksualno uznemiravanje. Optužila ga je Lejla Kašić, producentica na crnogorskoj javnoj televiziji. Samoprozvani svjetski megacar i čovjek koji je skovao termin turbofolk, oglasio se na Facebooku sa "svojom stranom priče".

Trebala je to biti lijepa emisija u kojoj Rambo Amadeus na tržnici prodaje ribu u Herceg Novom. I pomaže prikupiti novac za siromašnu samohranu majku i njezina sina. Ali na kraju dana dogodio se incident.

"Riječ je o neprimjerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom dijelu tijela, uz popratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog", priznala je Lejla.

Nakon četiri dana šutnje, Rambo se oglasio na Facebooku, dugačkim postom naslova Mea Maxima Culpa, u kojem priznaje da se ponašao nedolično, ali onda proziva producenticu, kaže da se protivio stigmatiziranju obitelji kojoj se pomaže, da mu je ispravljala svaku rečenicu, bestidno koketirala, prenemagala se, što mu je, kaže, išlo na živce.

"Dotičnu gospođicu sam, dok smo se približavali kući socijalno ugrožene obitelji, sasvim neplanirano pipnuo ili pljesnuo po dupetu ili pak štipnuo, pojma nemam sad. To nema nikakve veze sa seksom, barem ne s moje strane. Htio sam da joj nekako dojavim da nemam više što, da me je stjerala u ponižavajući položaj. Nekakav zadnji pokušaj da odustane od grubog upada u intimu jedne obitelji", rekao je Rambo.

Image
Prvi Interplanetarni koncert

Gost Milenija! Šprajc razgovarao s Intergalaktičkim Mega Svjetskim Kilo Carem Rambom Amadeusom: 'Smanjio sam troškove'

Image
Prvi Interplanetarni koncert

Gost Milenija! Šprajc razgovarao s Intergalaktičkim Mega Svjetskim Kilo Carem Rambom Amadeusom: 'Smanjio sam troškove'

Snimali su za emisiju Dnevnica, crnogorske javne televizije, koju autori nazivaju značajnim brendom za doprinos općem dobru. Ali za producenticu ovo je snimanje bilo traumatično i potresno.

"Seksualno uznemiravanje ne smije biti normalna stvar. Ne smije imati opravdanje. Ne smije biti nešto na što se šuti i prema čemu smo ravnodušni... Muka mi je od društva u kojem ćemo mi žene biti tumačene kao komad mesa", priča Lejla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rambo Amadeus pak ne osjeća da je bio nasilan nego je, kaže, branio vlastiti integritet.

"Ogavno mi je da se ispričavam osobi za koju mislim da je manipulativna, devijantna i zla. Naravno da mi je žao što sam izgubio živce i dodirnuo nešto što se ne dodiruje bez dozvole... Mogu da se ispričam mladoj novinarki, iskreno i duboko, ali samo uz opasku da vjerujem da nešto s njom nije u redu i da se po mom laičkom mišljenju treba liječiti.", rekao je.

Autor pojma "turbo folk" jedan je od najprepoznatljivijih glazbenika s ovih prostora. Od incidenta više nije ambasador dobre volje, UNICEF mu je titulu suspendirao. Inače, preklani je u lockdownu gostovao u Direktu i ovako odgovorio na pitanje je li se naviknuo na novo normalno.

"Da, pa mislim to je odlika homo sapiensa, od svih živih bića na Zemlji se najbrže adaptira", rekao je Rambo Amadeus.

Adaptaciju na društvo osjetljivije na svaki vid uznemiravanja, pogotovo seksualno, Rambo Amadeus očito još nije prošao, a kako izgleda, ni ne namjerava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
'TO JE NEPOŠTENO'

Dobila kaznu jer hrani mačke na javnoj površini: Treba platiti 132 eura, a živi od 172 eura mjesečno

Više s weba

Pročitajte još

Image
'pregrađe dubrovnika'

Nema vode, kanalizacije ni struje, ali zato svaka vila ima bazen: Direkt u hercegovačkom Beverly Hillsu

Više s weba