Play logo
Milojko Pantić za Direkt

Žestoki kritičar vlasti u Srbiji i sportski novinar o Vučiću: 'Hvali se da je s Arkanom tukao na Maksimiru, t...

thumbnail
31.5.2023. u 23:18/ RTL Direkt

Za Vučića kaže da je 'najbolji učenik hulje Šešelja, ratnog zločinca', ali da je nadmašio i Šešelja i Slobu. 'Ja sam danas očajan, zato što već 11 godina Srbija i građani Srbije žive pod torturom neostvarenog i iskompleksirano fudbalskog huligana', kaže ovaj legendarni novinar

Play logo

A Putin iz našeg susjedstva u sve većim je problemima. Protiv Aleksandra Vučića ulicama Beograda već tjednima marširaju deseci tisuća ljudi, sukobi su buknuli i na Sjeveru Kosova. On večeras na CNN-u poziva Srbe na mir, no, domaći mediji pod njegovom kontrolom govore suprotno.

Cijeli tjedan naš novinar Petar Panjota na licu mjesta, na Kosovu i u Beogradu prati napetu situaciju, a večeras donosi razgovor s Milojkom Pantićem, legendarnim sportskim komentatorom.

Play logo

Naš novinar Panjkota iz Beograda kaže: "SAD i NATO spremaju obojenu revoluciju i smjenu vlasti u Beogradu, to je naslovnica današnjeg Informera, jednog od najutjecajnijih tabloida koji je u službi vlasti u Srbiji i koji gotovo svaki dan na naslovnicu stavlja točno ono što bi predsjednik Aleksandar Vučić volio vidjeti. U tim medijima nećete naći niti jednu kritiku na račun predsjednika države, ali nije da kritičara nema. Jedan od kritičara je i Milojko Pantić, jedna od legendarnih sportskih komentatora, znamo ga još iz vremena Jugoslavije koji se pretvorio u jednog od najgorljivijih i najizravnijih Vučićevih kritičara."

Image
HRVATSKA MOŽE TRAŽITI RATNU ODŠTETU

RTL Danas uživo iz Beograda nakon presude Haaškog suda: 'Reakcija nema, vijest nije ni centralno plasirana'

Image
HRVATSKA MOŽE TRAŽITI RATNU ODŠTETU

RTL Danas uživo iz Beograda nakon presude Haaškog suda: 'Reakcija nema, vijest nije ni centralno plasirana'

Evo što je Milojko Pantić za Direkt komentirao: "Vučić je najbolji učenik hulje Šešelja, ratnog zločinca, ali je nadmašio i Slobu (Miloševića op.a) i Šešelja. On je potpuno paralizirao sudstvo kao granu vlasti. Što reći kad je predsjednik Odbora za pravosuđa Skupštine Srbije Đukanović, zvan Đuka Bizon, koji je još 2018. komentirao Novaka Đokovića kad je rekao da će navijati za Vatrene protiv Rusije i benigno na svom Twitteru napisao 'Ajmo Vatreni' na to rekao da je Đoković totalni idiot?

Taj danas upravlja pravosuđem. Ja sam danas očajan, zato što već 11 godina Srbija i građani Srbije žive pod torturom neostvarenog i iskompleksirano fudbalskog huligana i to zato što mu Vođe Delija (a on je bio navijač Zvezde) nisu dozvolile da vodi navijače ni na Novom Beogradu.

Play logo

Meni su oni osobno rekli da Vučić nije dostojan vođe. E takav jedan iskompleksirani tip, koji se i danas hvali da je bio s Delijama s jednim od najvećih kriminalcem svog doba - Arkanom, na maksimirskom stadionu kako bi se tukao Bed Blue Boysima. Predsjednik države se time hvali i opravdava se da su to bili grijesi mladosti. Umjesto da se izvine i Hrvatima i navijačima Dinama, i svima redom. Uplašio se. Ljudi su definitivno izgubili strah, nitko se više ne boji diktatora, slobodno ga tak mogu nazvati."

Kolega Panjkota najavio je kako protesti idu dalje, peti će biti u subotu jer se tada obilježava mjesec dana od pokolja u Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara u Beogradu. Prosvjednici će okružiti zgradu predsjedništva Srbije , građani će ostavljati poruke. Građanska svijest se pobunila definitivno, pitanje je kako će se s time Aleksandar Vučić nositi.Srbije na

Play logo
Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
direkt u ameriku

Mojmira ide u Ameriku: 'I'll be back'

Play logo

Više s weba