REGULACIJA PROMETA

Saznajte kako najbezbolnije do zagrebačkih groblja!

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Od jutros do nedjelje zabranjen je promet prema najvećim zagrebačkim grobljima, gdje će voziti samo taksiji i autobusi ZET-a, koji će uz redovne uključivati i dodatne autobusne linije, ovisno o priljevu putnika.

31.10.2014. u 10:07/ RTL/Hina

Zbog predstojećeg blagdana Svih svetih, od jutros do nedjelje zabranjen je promet prema najvećim zagrebačkim grobljima, gdje će voziti samo taksiji i autobusi ZET-a, koji će uz redovne uključivati i dodatne autobusne linije, ovisno o priljevu putnika.

Izvanredne linije Kaptol–Mirogoj i Kaptol–Krematorij bit će u naredna tri dana uspostavljene od 8 do 20 sati. Na liniji Kaptol–Mirogoj autobusi će voziti u vremenskim razmacima od jedne do tri minute bez usputnog zaustavljanja, a na liniji Kaptol–Krematorij kretat će odmah nakon popunjenja, uz usputno zaustavljanje na stajalištu redovnih linija, u neposrednoj blizini arkada u zoni kružnog toka na Mirogoju.

rema Kaptolu autobusi će se usputno zaustavljati i na Mirogoju, odnosno privremeno uspostavljenom stajalištu na Remetskoj cesti, sjeverno od raskrižja s Mirogojskom cestom.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Luka Stanzl/PIXSELL


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trasa linije Kaptol–Mirogoj: Kaptol–Zvonarnička-Degenova–Grškovićeva–Bijenička–Aleja Hermanna Bollea-Mirogoj. U povratku: Mirogoj–Mirogojska–Gupčeva zvijezda–Vrančićeva–Nova Ves–Kaptol.

Trasa linije Kaptol–Krematorij: Kaptol–Zvonarnička-Degenova–Grškovićeva–Bijenička–Aleja Hermanna Bollea–Mirogoj-Mirogojska–Remetska cesta–Krematorij. U povratku: Krematorij–Remetska cesta–Mirogojska–Gupčeva zvijezda–Vrančićeva–Nova Ves–Kaptol.

Upravo se čita

Image
Plenković u Tirani

Hrvatska zagovara kandidacijski status BiH: 'Što prije, po mogućnosti već sad...'

Ulazak putnika u autobuse za Mirogoj i Krematorij bit će na Kaptolu, na ulaznim stajalištima redovnih autobusnih linija toga terminala. U suprotnom smjeru, ulazak putnika u autobuse za Kaptol bit će na Mirogoju ispred mrtvačnice, a kod Krematorija 20-ak metara južnije od pješačkog prijelaza, kod ulaznog stajališta redovne autobusne linije Kaptol–Mirogoj–Krematorij.

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Image
Borna Filic/PIXSELL


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izlazak putnika na Kaptolu bit će na izlaznom stajalištu redovnih linija, na Mirogoju ispred glavnog ulaza na groblje, a ispred Krematorija na izlaznom stajalištu redovne linije.

Izvanredna autobusna linija Dubrava–Miroševac vozit će 31. listopada te 1. i 2. studenoga od 8 do 19 sati, a autobusi će kretati svake dvije do tri minute, bez usputnog zaustavljanja. Vozit će trasom: Avenija Gojka Šuška–Ulica Rudolfa Kolaka-Oporovečka–Ulica Rudolfa Kolaka–Avenija Gojka Šuška–terminal Dubrava - Avenija Gojka Šuška.

Ulazak putnika u Dubravi bit će na istočnom kolniku Avenije Gojka Šuška, sjeverno od izlaza s terminala. Ulazak putnika na Miroševcu bit će na sjevernom kolniku Oporovečke ulice, na dijelu od Mramornog prilaza do Aleje tišine. Izlazak putnika u Dubravi bit će na izlaznom zapadnom stajalištu terminala Dubrava, a na Miroševcu sjeverno od raskrižja Grižanske s Ulicom Rudolfa Kolaka, na istočnom prometnom traku Aleje tišine.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pet godina zatvora: O žalbi na nepravomoćnu presudu Daruvarcu odlučivat će sud u Splitu

Više s weba