horor kod vinkovaca

Skinuli je, zalijevali alkoholom, a zatim grupno silovali?

Image
Foto: Photos.com

Na Facebooku se pojavila informacija kako je pet osoba grupno silovalo jednu mladu djevojku u okolici Vinkovaca. Policija sada istražuje takve navode.

31.7.2014. u 8:00/ RTL

Prije nekoliko dana na Facebooku se pojavila informacija o navodnom grupnom silovanju u okolici Vinkovaca. Policajci već nekoliko dana obavljaju razgovore, ispituju sve koji bi mogli nešto znati te posjeduju određene informacije o samom zločinu, prenosi Večernji list.

"Policiji nije prijavljeno takvo kazneno djelo, ali raspolažemo određenim informacijama koje provjeravamo na terenu. Obavit će se više razgovora na terenu, a moguće i s nekim osobama koje se dovode u vezu s tim slučajem – rekla je za Večernji listMarina Bukal iz PU vukovarsko-srijemske zadužena za odnose s medijima.

Prema glasinama, za koje službene osobe provjeravaju jesu li istinite,  pet osoba je mladu djevojku skinulo do gola, polijevalo je alkoholom, a zatim su je i grupno silovali. Djevojka je navodno pronađena zavezana za stolac sa salotejp trakom preko usta u jednom lokalu u okolici Vinkovaca.

U vinkovačkoj i vukovarskoj bolnici tvrde da nisu imali pacijenticu koja je bila žrtva silovanja.

Iz policije su najavili da će o rezultatima razgovora na terenu naknadno izvijestiti javnost. 

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
default_cta
Señorita 89
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
'BIO JE ALKOHOLIZIRAN I DROGIRAN'

Klara Buntić o suprugu za RTL Danas: 'Tukao me i dan prije djetetova krštenja. Nitko ga nije sprječavao...'

Više s weba