NOVI LJUDI NA VRHU

Bivši ministar i predsjednik HNS-a postao novi šef rukometaša Zagreba

Image

Rukometaši Zagreba

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Na skupštini je podneseno financijsko izvješće i godišnje izvješće o radu kluba, izabran je likvidator, predsjednik i članovi stegovne komisije

19.5.2015. u 7:32/ Hina

ZAGREB - Mladen Vedriš izabran je u ponedjeljak navečer za novog predsjednika rukometnog kluba Zagreb, priopćeno je iz kluba nakon izborne skupštine na kojoj je usvojen novi statut te su uz dosadašnjeg predsjednika razriješena tri dopredsjednika skupštine i svi članovi izvršnog odbora.

Dužnosti dopredsjednika kluba obnašati će Ivan Tolj, Andrija Mikulić, Pavao Vujnovac i Josip Jurčević. Predsjednik i četiri dopredsjednika Kluba po svojim su funkcijama ujedno i članovi izvršnog odbora u kojemu će uz njih djelovati i Zoran Gobac, Marijan Kostrenčić, Branislav Golubić, Marko Udovičić, Vedran Šupuković, Krešimir Rotim, Vladimir Gašparović, Boris Žgomba, Ante Ančić i Dinko Vukelić, stoji u priopćenju.

Za predsjednika skupštine ponovno je izabran Ivan Jarnjak, dok će dužnosti dopredsjednika skupštine obnašati Tomislav Stojak, Višeslav Vukojević i RajkoVučković.

Na skupštini je podneseno financijsko izvješće i godišnje izvješće o radu kluba, izabran je likvidator, predsjednik i članovi stegovne komisije, kao i sva ostala povjerenstva, odbori i vijeća kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

KSW 51: Erko Jun nakon borbe

Više s weba