ajmo, naši!

Da, i to postoji: Vukovar je ovogodišnji domaćin EP-a u malom nogometu za svećenike

Image
Foto: Thinkstock

U dosadašnjih 10 prvenstava reprezentacija hrvatskih svećenika osvojila je dvije zlatne, tri srebrne i tri brončane medalja te dva puta bila četvrta

7.2.2017. u 15:53/ Vijesti.hr

Nogometna reprezentacija hrvatskih svećenika domaćin je 11. europskog prvenstva u malom nogometu za svećenike koje će se od 20. do 23. veljače 2017. odigrati u  Vukovaru.

Svećenici iz različitih europskih zemalja okupljaju se jednom godišnje kako bi se natjecali kroz organizirano prvenstvo u dvoranskom nogometu, a hrvatski svećenici će, nakon Zagreba i Križevaca 2006. godine kada su obranili zlato osvojeno na 1. EP u Austriji,  po drugi put biti domaćini prvenstva.

U dosadašnjih 10 prvenstava reprezentacija hrvatskih svećenika osvojila je dvije zlatne, tri srebrne i tri brončane medalja te dva puta bila četvrta. 

Na EP u Vukovaru nastupit će svećenici iz 15 zemalja: Portugal, Italija, Austrija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Rumunjska, Mađarska, Slovačka, Češka, Poljska, Ukrajina, Bjelorusija, Kazahstan i domaćin Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokrovitelji 11. europskog prvenstva za svećenike u malom nogometu u Vukovaru su Đakovačko-osječka nadbiskupija, Vukovarsko-srijemska županija i Grad Vukovar, a održava se u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Bogati Talijan preuzeo Rijeku

Više s weba