RAZBILI GOSTE IZ ITALIJE

Hajduk visokom pobjedom upotpunio rođendansko slavlje

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Pred 7000 gledatelja na rođendanskoj utakmici Hajduk je u drugom poluvremenu nadigrao momčad iz Udina, a strijelci su bili Bradarić (52-pen), Andrijašević (58-pen) i Tomičić (82).

18.2.2014. u 19:19/ Z.H./Hina

U prijateljskoj utakmici povodom proslave 103. rođendana Hajduka na Poljudu je splitska momčad s 3-0 porazila talijanskog prvoligaša Udinesea.

Pred 7000 gledatelja na rođendanskoj utakmici Hajduk je u drugom poluvremenu nadigrao momčad iz Udina, a strijelci su bili Bradarić (52-pen), Andrijašević (58-pen) i Tomičić (82). Treneri obje momčadi Igor Tudor i FrancescoGuidolin pružili su priliku gotovo svim igračima s klupe, a za Udiense su zaigrala i sva tri hrvatska igrača - Igor Bubnjić, Frano Mlinar i vratar IvanKelava, koji je branio u drugom dijelu i primio sva tri zgoditka.

Hajduk i Udinese gaje izuzetnu suradnju, a ovo im je čak peti međusobni dvoboj. Udinese je u Splitu 1972. uveličao 72.rođendan Hajduka i izgubio s 1-4, a iste godine Hajduk je u Udinama bio gost na predstavljanju novopridošlog brazilskog majstora Zica i izgubio 1-3.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Promjene postavki elektronskih uređaja

Ako se pitate kako isključiti zvuk tipkovnice na mobitelu, evo odgovora

Više s weba