RENESANSA NA KANTRIDI / Najbolji napadač HNL-a otkrio tajnu Rijekinog uspjeha

Gostujući u RTL Ligi najbolji strijelac hrvatskog prvenstva Andrej Kramarić otkrio je gledatelji u čemu je tajna odličnih igara i rezultata momčadi s Kantride.

3.11.2014.
10:30
VOYO logo

"Sigurno da je riječ i o kvaliteti pojedinaca, ali trener daje jednu dodatnu motivaciju koja nas drži u pravom smjeru. Trener daje to nešto ekipi koja zrači jednom pozitivnom atmosferom i željom za uspjehom. Sitni detaljčići koji nas guraju naprijed uz tu jednu pozitivnu energiju u gradu, upravi i klubu. Stvarno možemo biti ponosni što imamo tako zdravu atmosferu u klubu", objasnio je prvi topnik HNL-a.

"Točno je što Andrej kaže... to se vidi u svakom pristupu na Rijekinim utakmicama. Jako kvalitetna selekcija, ali selekcija prvenstveno mora biti, po meni, prvo karakternog dijela. Znači, da su ti dečki karakterni, da su dio ekipe, da ne iskaču... nakon toga ide kvaliteta. Ovo što se Dinamu dogodilo u Salzburgu i u nekim drugim utakmicama, mislim da je dio toga. Treba znati dovesti igrača koji je karakteran, a ne samo kvalitetan. Često znamo vidjeti da je kvaliteta ne garantira da ćeš imati uspjeha i obrnuto", dodatno je pojasnio stručni komentator RTL Lige Joško Jeličić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo