izravna šteta ugledu

Tudor: Nisam psovao, razmišljam o tužbi!

Image
Foto: RTL

Tudor u priopćenju navodi kako suđenje nedjeljne utakmice nije želio ranije komentirati ali je odlučio reagirati danas i to, kako je navedeno u priopćenju, „zbog lažnih optužbi koje se odnose na njegovo isključenje“ na toj utakmici.

11.3.2014. u 19:13/ Z.H./Hina

Trener nogometnog kluba Hajduk Igor Tudor najavio je danas mogućnost privatne tužbe nakon što je dio medija objavio kako je on navodno zbog psovki isključen na prvenstvenoj utakmici u nedjelju u Puli između Hajduka i domaćina Istre 1961.

Tudor u današnjem priopćenju navodi kako suđenje nedjeljne utakmice nije želio ranije komentirati ali je odlučio reagirati danas i to, kako je navedeno u priopćenju, „zbog lažnih optužbi koje se odnose na njegovo isključenje“ na toj utakmici.

Tudor pojašnjava kako su u službenom zapisniku, iz kojeg su pojedinosti objavljene danas u medijima, iznijete neistinite tvrdnje koje izravno štete ugledu trenera Hajduka.

„U službenom zapisniku navedene utakmice piše kako je trener Tudor isključen, između ostalog, zbog navodne psovke“, stoji u Tudorovu priopćenju.Dio medija danas je objavio kako je delegat nedjeljnje utakmice Istra 1961-Hajduk u zapisniku naveo da je Tudor isključen zbog psovke „J... vas Bog, što to radite“.

"Zbog neistinite optužbe i javnog rušenja mojeg ugleda ozbiljno razmišljam o podizanju privatne tužbe. Potpuno aspurdnim smatram navodni razlog mojeg isključenja, s obzirom na to da u 36 godina svojeg života nikada, ali baš nikada, a tako ni u nedjelju u Puli, nisam takvu psovku izrekao. Svi koji me poznaju mogu svjedočiti da to apsolutno nije dio mojeg vokabulara i svjetonazora“, istaknuo je Tudor u pisanoj izjavi.

Ustvrdivši kako je šokiran „načinom i hrabrošću pojedinaca“ koji su u stanju ozbiljno ugroziti integritet pojedinca konstruiranjem takvih, za njih, očito laganih izmišljotina, Tudor je poručio kako očekuje da se „prijava preispita, te utvrdi prava istina, a dotična gospoda javno ispričaju“.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Gorjela hrvatska zastava na Marakani

Više s weba