obračun u ringu

UFC suspendirao McGregora, ali neće ni pobjednik Khabib proći nekažnjeno - evo što ga čeka

Image
Foto: AP

Prema mišljenju Dane Whitea, Khabib Nurmagomedov ipak ne bi trebao biti suspendiran na dulje vrijeme

9.10.2018. u 16:29/ Vijesti.hr

UFC je suspendirao Conora McGregora na mjesec dana. Radi se o standardnoj proceduri u kojoj se borcu koji je dobio batine u ringu onemogućuje nastup dok se sasvim ne oporavi.

Prema mišljenju Dane Whitea, Khabib Nurmagomedov ipak ne bi trebao biti suspendiran na dulje vrijeme te UFC titula svakako ostaje u njegovom vlasništvu.

"Khabib je jednostavno napravio sve što nije trebao. On je svjetski prvak, upravo je pobijedio Conora McGregora pred cijelim svijetom, trebao je ustati i uzeti pojas oko pasa. Onaj tip koji mu je vikao je nitko i ništa. Khabib će svakako zadržati titulu, iako će biti suspendiran. Bit će suspendiran na četiri do šest mjeseci, ali titula svakako ostaje njegova", kazao je White.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši UFC prvak izvrijeđao Conorovog trenera koji je započeo tučnjavu, ovaj ga pozvao na borbu

Pojavila se snimka koja otkriva tko je započeo masovnu tučnjavu u UFC oktogonu

Upravo se čita

Image
Sad je crno na bijelo!

Nogomet nije za one slabog srca, u Zagrebu dokazali da se javljaju aritmije...

Budući da je napravio incident na eventu koji je bio pod regulacijom atletske komisije savezne države Nevade, Nurmagomedov će sigurno biti kažnjen, a White je otkrio koliko je trenutno upoznat sa situacijom po tom pitanju.

"Oni su trenutno zadržali Khabibov cijeli honorar i govori se da će ga zadržati za stalno. Mislim kako se to ne bi smjelo dogoditi, mislim da trebaju uzeti četvrtinu milijuna", kazao je White za TMZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Kiara treba našu pomoć! Dijagnosticiran joj je rijedak raka na mozgu, a jedini spas je eksperimentalno liječenje u SAD-u

Više s weba