'žao mi je kad kolega dobije otkaz'

Zoran Mamić: 'Nisam razmišljao o izborničkoj funkciji, teško je sa strane suditi!'

shimmer fallback

'Teško je sa strane suditi i komentirati. Žao mi je kada nije dobar rezultat i kolega dobije otkaz, ali mene kao trenera žalosti da se nakon jedne lošije utakmice, kao naše protiv Azerbajdžana, sudi valja li netko ili ne', poručio je Mamić

10.9.2015. u 14:15/ Hina

Iako ga mediji spominju kao mogućeg nasljednika Nike Kovača na izborničkoj klupi hrvatske nogometne reprezentacije, trener Dinama Zoran Mamić u četvrtak je kazao kako nikada nije razmišljao o poziciji izbornika.

"Teško je sa strane suditi i komentirati. Žao mi je kada nije dobar rezultat i kolega dobije otkaz, ali mene kao trenera žalosti da se nakon jedne lošije utakmice, kao naše protiv Azerbajdžana, sudi valja li netko ili ne. A mogli smo tu utakmicu dobiti 3-0 ili 4-0", kazao je, kako prenosi internetski portal Dinama, Zoran Mamić.

Na tiskovnoj konferenciji, koja je bila posvećena prvenstvenoj utakmici protiv Lokomotive, novinare je zanimalo njegovo viđenje trenutne situacije u reprezentaciji.

"Naravno, lakše je uvijek promijeniti trenera nego igrače, ali bih volio da svi skupa inače budemo pozitivniji i postavljamo realne ciljeve. Imamo igrače u jakim klubovima, ali, osim Luke Modrića, nitko nije nositelj igre, a priča se kako trebamo biti prvaci Europe i svijeta. To je moguće, naravno da je, ali nije baš realno", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Bogati Talijan preuzeo Rijeku

Više s weba