NIŠTA OD TRANSFERA

Bankrotirao nesuđeni klub Ivana Balića

Image

ivano balic ivano balic

Kopenhagen je protekle sezone bio najugodnije iznenađenje Lige prvaka, a na završni turnir u Kolnu plasirao se pobjedom protiv Barcelone.

31.7.2012. u 20:55/ M. B./Hina

KOPENHAGEN - Dva mjeseca nakon što je osvojio treće mjesto u rukometnoj Ligi prvaka danski klub Kopenhagen je bankrotirao.

Klub se našao u financijskim problemima nakon što ga je napustio predsjednik i glavni sponzor JesperNielsen, koji je odstupio zbog 'prevelikog medijskog pritiska'. Nova uprava pokušala je pronaći novog sponzora, no nije uspjela pa je proglasila bankrot. Posljednjih tjedana nagađalo se kako bi u danskom klubu karijeru mogao nastaviti hrvatski reprezentativac IvanoBalić, no sada slijedi rasprodaja momčadi.

Zanimljivo, dio igrača Kopenhagena je za financijski slom kluba saznao na Olimpijskim igrama u Londonu. Najveće zvijezde danske momčadi bili su vratar KasperHvidt, Islanđani OlafurStefansson, GudjonValurSigurdsson i ArnorAtlason, a prije početka nove sezone bio je dogovoren transfer švedskog rukometnog bisera KimaAnderssona.

Kopenhagen je protekle sezone bio najugodnije iznenađenje Lige prvaka, a na završni turnir u Kolnu plasirao se pobjedom protiv Barcelone. U polufinalu Lige prvaka Kopenhagen je izgubio od Atletico Madrida 23:25, no u susretu za treće mjesto pobijedio je Fuche Berlin 26:21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Hokejaš dobio pak u glavu

Više s weba