PRATITELJI PODIJELJENI

Babića šokirali bahati klinci pa se pohvalio da im je oduzeo koš: 'Kad si se prije umislio dan ti je***'

Image

Dok jedni misle da je njegov potez posve opravdan, drugi smatraju da je neprimjereno da profesionalni sportaš poput njega 'prosipa silu' na mladima

29.6.2022. u 12:20/ Aldo Franičević

Alen Babić jedan je od najboljih hrvatskih aktivnih boksača. Prije tridesetak dana je došao do Silver pojasa u bridger kategoriji WBC-a pobjedom protiv poljskog borca Adama Balskog.

Babić je trenutno na zasluženom odmoru, a kako sam kaže sport je ono što ga čini sretnim. Između ostalog uživa u košarci, a na svome je Facebooku uz snimku sasvim solidnog šuta s poludistance podijelio i priču s igrališta

Image
Pojas oko struka

Alen Babić za RTL: 'Ovaj me pojas vraća u vrijeme kad nisam imao ništa'

Image
Pojas oko struka

Alen Babić za RTL: 'Ovaj me pojas vraća u vrijeme kad nisam imao ništa'

"Sport je predivan, ništa me ne usrećuje kao igralište. Igralište puno djece, školaraca i "starijih" u koje već i sam spadam kad bi se gledao očima malog Alena koji je odrastao na igralištima poput ovog. Al eto, da ne bi sve bilo savršeno potrudili su se 2 nadobudna klinca", počeo je svoj post Babić pa nastavio opisivati situaciju koja ga je neugodno iznenadila.

'Neće 2 na 2 jer su predobri za nas...'

"Kakvo ponašanje na terenu, da je neko drugo vrijeme i ja na njihovom mjestu, ostao bi bez lopte i dobio par šamara od starije ekipe, došao kući pa morao lagat da sam pao kako ne bi i doma dobio batine jer sam vani dobio batine. Brate to se prešetava kao da su osvojili teren, faca polumrtva od sebeljublja i bahatosti. Neće 2 na 2 jer su predobri za nas, neće ni dijeliti jedini koš koji valja jer im smetamo valjda. Naravno da smo ušli i preuzeli teren. Moj "airball " ide prema duplo mlađem dečkiću i on pređe preko lopte… ee moji klinci, s razine profesionalnog sportaša vam mogu reći da je to put u ništa, i možete očekivati samo ništa. "Kad si se prije umislio dan ti je***" da citiram velikog blogera Kruleta", opisao je Savage razvoj događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razumijem da je to neki drugi svijet danas ali duboko se nadam da je ovo danas samo ružna iznimka. Kažu mi da se danas i očevi zovu da riješavaju te situacije, da sam ja to kojim slučajem onda napravio dobili bi po glavi i otac i ja, takvo poštovanje sam imao prema starijoj ekipi na igralištu. Budite normalni…", zaključio je naš boksač i poslao 'klincima' poruku.

Upravo se čita

Image
'HOĆE NAM SE ISPRIČATI'

Završen nadzor ŽB Čakovec zbog slučaja 'hranjenja mrtve pacijentice'. Oglasilo se osoblje

Njegovi pratitelji na Facebooka su se u komentarima podijelili. Dok jedni misle da je njegov potez posve opravdan, drugi smatraju da je neprimjereno da profesionalni sportaš poput njega 'prosipa silu' na mladima.

Image
Foto:
Image

Više s weba

Pročitajte još

Image
ponuda koja se ne odbija

Mayweather se ponovno vraća iz mirovine, ali neće se boriti pod boksačkim pravilima!

Više s weba