KRVAVI SPEKTAKL

Bažant sve dalje od titule: Izgubio jednoglasnom odlukom sudaca

Image

U šestoj borbi večeri sučelili su se hrvatski borac Daniel Bažant i Izraelac Itay Tratner

2.9.2023. u 23:03/ Danas.hr

Fight Nation Champions se vratio nakon godinu dana u pulsku Arenu, gdje je na jednu večer ponovno oživio gladijatorski duh.

Image
FNC 12

Vitasović na rijetko viđen način nokautirao poljskog gorostasa i obranio teškaški pojas, Batinić u ludoj borbi osvojio poluteškaški naslov

Image
FNC 12

Vitasović na rijetko viđen način nokautirao poljskog gorostasa i obranio teškaški pojas, Batinić u ludoj borbi osvojio poluteškaški naslov

U petoj borbi večeri sučelili su se hrvatski borac Daniel Bažant i Izraelac Itay Tratner, a slavio je predstavnik. Podsjetimo, Bažant je na FNC spektaklu u zagrebačkoj Areni u svibnju izgubio pojas, a ovom borbom se htio vratiti u borbu za titulu.

Hrvatski borac agresivnije je krenuo u prvu rundu, a odmah po početku je Izraelcu direktom izbio zaštitnu gumu iz usta.

Tratner je sredinom prve runde sjajno pogodio domaćeg predstavnika, činilo se kao da će borba završiti, ali se Bažant sjajno snašao u parteru i zaustavio napad Izraelca koji se sjajno snašao i u borbi na tlu te je uputio nekoliko opasnih udaraca, s jednim laktom je raskrvario Hrvata, ali je Bažanta 'spasilo zvono' i preživio je prvu rundu.  

Druga runda je počela nešto mirnije nego što je to bila situacija u prvoj rundi, a i publika je bila velika potpora Bažantu. Nakon dvije minute je Hrvat preuzeo inicijativu i zavladao kavezom, ali se Tratner nije dao i sjajno je primao sve udrace domaćeg predstavnika. Do kraja druge runde nismo vidjeli previše uzbuđenja, iako je Bažant izgledao puno bolje nego u prvoj rundi.

U trećoj i odlučujućoj rundi Tratner je opet preuzeo inicijativu, pokušao je preseliti borbu na parter, ali mu to Bažant nije dopustio i sjajno je obranio pokušaj Izraelca. Na polovici posljednje runde Tratner je uspio srušiti Bažanta te mu je na parteru zadao nekoliko udaraca, ali se hrvatski borac brzo pridigao. Nešto više od minutu prije kraja Bažant je pogodio sjajnim koljenom Tratnera, Izraelac je uzvratio odličnom serijom udaraca i posljednja minuta se pretvorila u pravu makljažu. Nismo imali pobjednika u tri runde stoga smo morali čekati odluku sudaca.

Sudci su jednoglasnom odlukom 29-28 proglasili Tratnera kao pobjednika, drugi poraz u nizu za Bažanta koji je sve dalje od borbe za ponovno titulu.

Borbu pogledajte na platformi Voyo.

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
zovu ga Big Bang

Pogledajte kako neporaženi Hrgovićev protivnik nokautira sve oke sebe: Ogroman je, brz i nema milosti

Više s weba