Dominacija na Jarunu

BK Torcida dominirala u Zagrebu: Splićanima osvojili Zagi Kup

Image

Za najboljeg boksača ZAGI KUPA proglašen je junior Torcide Vito Roso, za najboljeg stranog boksača Slovenac Gašpar Podgoršek, a za najboljeg tehničara Bruno Filipčić (Omega Zagreb) koji je morao boksati vrhunske tri runde da bi svladao srčanog torcidaša Ivana Vukasovića

4.7.2022. u 15:16/ RTL Sport

Splitski boksački klub Torcida osvojio je u subotu prvi Zagi Kup, ekipno boksačko natjecanje, na kojem je sudjelovalo 14 klubova iz Hrvatske i Slovenije. Natjecanje je održano u prekrasnoj atmosferi otvorenog ringa na Jarunu, a publika je mogla uživati u čak 27 mečeva u svim dobnim kategorijama u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Torcidaši pod vodstvom trenera Dražena Burića ponovo su borbenošću i žestinom u svojim mečevima usijali borilište na Jarunu i zasluženo odnose pehar pobjednika i novčanu nagradu od 8.000 kn. Nastupili su u sastavu Šime Čerina, Vito Roso, Ivan Vukasović, Gašper Munda, Ivan Vrkić i Ivan Rajić uz torcidašicu Silviju Pavičić!

Drugo mjesto osvojio je domaćin turnira BK Gladijator, a treće mjesto dijele BK Thor Bartolovec i slovenski BK Legionar.

Image
Otvorio ga Alen Babić

RTL ušetao u 'Najjači boksački kamp na svijetu': Pogledajte kako to izgleda

Image
Otvorio ga Alen Babić

RTL ušetao u 'Najjači boksački kamp na svijetu': Pogledajte kako to izgleda

Za najboljeg boksača ZAGI KUPA proglašen je junior Torcide Vito Roso, za najboljeg stranog boksača Slovenac Gašpar Podgoršek, a za najboljeg tehničara Bruno Filipčić (Omega Zagreb) koji je morao boksati vrhunske tri runde da bi svladao srčanog torcidaša Ivana Vukasovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji boksač ZAGI KUPA 2022. torcidaš Vito Roso trofej je zaslužio suverenom pobjedom (juniorska kategorija do 80 kg) nad Dorijanom Zymerijem iz slovenskog Legionara strahovitim nokautom u drugoj rundi, nakon što je i u prvoj rundi čvrstog suparnika primorao na brojanje.

Dominantne pobjede prekidima za Torcidu osigurali su i seniori Ivan Vrkić (do 80 kg) i superteškaš Ivan Rajić (+90 kg)! Za Torcidu su boksali i novi član Slovenac Gašper Munda i hrabra mlađa seniorka Silvija Pavičić koja je do kraja odolijevala teškim serijama raspoložene Lane Vađen iz Gladijatora.

Upravo se čita

Image
KRAJ DRAME?

Prijelomna vijest: Gradski ured odlučio da Antolić neće biti smijenjen, Mamić gubi nadu

Više s weba

Pročitajte još

Image
ponuda koja se ne odbija

Mayweather se ponovno vraća iz mirovine, ali neće se boriti pod boksačkim pravilima!

Više s weba