Svaki dan boks na RTL-u

Hrgović postao 'El Animal': 'Ni Mansour ni ja nismo rođeni na Beverly Hillsu, ja sam iz geta'

thumbnail
4.9.2018. u 19:31/ Antonio Vuksanović

Hrgovićev subotnji protivnik u zagrebačkoj Areni bio je u zatvoru čak osam godina i 'fura se na gangstera'

Svoju je radnu atmosferu javnosti danas pokazao Filip Hrgović održao je javni trening u Sesvetama. Njegov protivnik u Areni 46-godišnji Amir Mansour ima tamnu prošlost - odslužio je osam godina zatvora. Hrgović na to kaže: Pa nisam ni ja rođen na Beverly Hillsu.

Prvi put pred desecima novinara na javnom treningu koji će možda za oko zapeti i Anthonyu Joshui. Naravno Hrgović je u elementu.

Novi nadimak

Filip Hrgović ili El Animal pokazao je što čeka Amira Mansoura u Areni. Da, čini se kao da Mansouru to neće biti noć za pamćenje jer nadimak El Animal zaslužen je u Miamiju.

"Tu kad sam bio, moj tim i ja nismo bili sigurni jesam li spreman, a kad sam došao tamo i krenuo trčati i udarati, nije ništa drugo preostalo nego da mi daju nadimak El Animal", otkriva nam Hrgović kako je dobio novi nadimak.

Image

Pogledajte kako je bilo na treningu Filipa Hrgovića uoči subotnjeg meča s Amirom Mansourom

Fotogalerija
Image

Pogledajte kako je bilo na treningu Filipa Hrgovića uoči subotnjeg meča s Amirom Mansourom

Fotogalerija

I još je sve to Hrgović nadogradio s nekoliko kila mišića pa tako s 20 godina razlike u odnosu na Mansoura ipak u meč ulazi u naponu snage. Normalno, iskustvo iz ringa na strani je Amerikanca. I dok je razlika u kilaži gotovo neznatna, ono što će se svakako vidjeti je Hrgovićeva prednost od deset centimetara visine. Iako je borba s Mansourom dogovorena tek prije dva tjedna, agresivni amerikanac ne bi trebao prirediti iznenađenje.

"Njegovo najveće oružje će biti ta njegova priprema tako da dokle god je on fokusiran, dokle god je on maksimalno usredotočen na ono što radi, na ono što ga čeka ta promjena protvnika će za njega biti mačji kašalj", ističe Mario Preskar, bivši boksač.

'Ja sam iz geta'

Amir Mansour ne krije svoju problematičnu prošlost. Tvrdi kako je upravo u zatvoru očvrsnuo, a ako treba potući će se i na ulici. Hrgović mu nije ostao dužan.

"On je bio u zatvoru i fura se na nekog gangstera, ali nisam se ni ja rodio na Beverly Hillsu, ja sam iz geta. Tako da, nema problema, s čim god on dođe ja sam spreman", kazao je Hrgović.

A spremna je i taktika za prvu borbu pred domaćom publikom. "Niži je borac, udarač je, ide naprijed, treba ga držati na distanci, treba ga iskontrolirati prvih par rundi, iskontrirati i kad ja udarim svugdje boli", ističe Hrgović.

A koliko će onda bombi Amir Mansour moći izdržati vidjet ćemo za točno četiri dana.

Cijeli tjedan boks na RTL-u

Sutra (srijeda) u 14 sati uživo prenosimo konferenciju za medije Filipa Hrgovića i Amira Mansoura, njih dvojica oči u oči ponovno u petak na našem programu u 16.10 na vaganju - a u subotu počinjemo iz Arene u 19.30.

Upravo se čita

Image
OBRAT U SLUČAJU

Tuga za Mihaelom (21) koju je ubio policijski metak: 'Bila je anđeo koji je hodao zemljom'

Superstar
Love island UK
BKFC 50
Elon Musk Show
default_cta
Život na vagi
Señorita 89
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
default_cta
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
LAVINA REAKCIJA

Hrgović komentirao Douboisov udarac: 'Ili je Usyk holivudski glumac ili se radi o...'

Više s weba