nazaustavljiv uspon

Hrgović započeo suradnju s Eddiem Hearnom pa za RTL poručio: 'Borbe s najvećima vrlo su blizu!'

17.2.2019. u 19:48/ Marko Vargek

Filip Hrgović potpisao je ugovor života s jednom od najvećih promotorskih kuća Matchroomom, a za RTL poručuje: 'Borbe s najvećima vrlo su blizu!'

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović, nakon sedam profesionalnih pobjeda ulazi na najveće boksačko tržište na svijetu, ono američko. Potpisao je ugovor života s jednom od najvećih promotorskih kuća Matchroomom i za RTL poručuje: Borbe s najvećima vrlo su blizu!

Filip Hrgović iz Sesveta trči prema krovu svijeta. Jedna od najvećih nada boksa - kako su ga prozvali ugledni američki mediji, nakon što je u prosincu svladao Amerikanca Kevina Johnsona. U sedmoj profesionalnoj pobjedi u Draženovom domu bacio je oko 100 udaraca po rundi. 

A sada će ih biti mnogo, jer Filip je potpisao novi ugovor s trenutačno najvećom promotorskom kućom Matchroomom koji će uz Sauerland brinuti o njegovoj karijeri. 

"Ja sam ušao u Top 10 na nekim svjetskim ljestvicama, ja nisam anonimac, imam iza sebe jaku televiziju, jake promotore, sada je lakše nekim velikim imenima prihvatiti meč sa mnom", kaže nam Hrgović.

O Hrgoviću sada brine top menadžer Eddie Hearn. On je menadžer Anthonya Joshue, ne baš omiljen u britanskoj javnosti.

Brine i o Dillianu Whyteu, Olekanderu Usyku i Tonyu Bellewu. 

Hearn je potpisao prvi ugovor u boksu vrijedan milijardu dolara, njegova kuća obvezala se putem live streama ekskluzivno prenositi 16 mečeva u SAD-u,, jedan od najvećih bit će meč Anthonya Joshue i Jarella Millera u New Yorku 1. lipnja. U rujnu prošle godine na Wembleyu nakon pobjede Joshue nad Povetkinom, Hearn je ekipi RTL-a na neki način otkrio svoje namjere s Filipom Hrgovićem.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će Filip već za godinu dana biti izazivač za najveće titule. Ima sposobnost već sada se boriti na najvišoj razini, no mislim da to nema smisla. To vam je kao i sa Joshuom. Kad imate posebnog borca, morate vući prave poteze u prave vrijeme, jer ako napravite pogrešku, možete sve upropastiti. Hrgović će dočekati svoj trenutak", rekao je. 

"Sljedeća borba će sigurno biti na području Sjedinjenih Američkih Država, bit će u svibnju, sad samo čekam točan datum i protivnika", otkrio je Hrgović. 

"5 pojaseva je u igri, mogu dobiti tu priliku i taj poziv da se borim za svjetsku titulu, treba ostat budan, treba ostat fokusiran i sada sloijedi onaj najteži dio."

Dio za koji je trenirao cijeli život. I put na kojem će morati pobijediti najbolje boksačke svijeta.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
Ekskluzivna ispovijest

Svećenik iz N. Gradiške slao uznemirujuće poruke dječaku. Roditelji za Danas.hr: 'Došao je u našu ulicu'

Više s weba

Pročitajte još

Image
show u new yorku

Boksački spektakl: Borbu između Joshue i Ruiza pogledajte u 13.55 na RTL-u!

Više s weba