MILAS PROTIV Müllera

Jedan od najboljih hrvatskih teškaša najavio spektakl na RTL-u! 'Pobjeda će biti moja'

25.10.2019. u 20:42/ Ivona Hemen

Sutra od 22 sata na RTL-u ne propustite boksački meč jednog od najboljih hrvatskih teškaša, Petra Milasa

Sutra od 22 sata na RTL-u ne propustite boksački meč jednog od najboljih hrvatskih teškaša, Petra Milasa. Splićanin s čak 14 pobjeda u nizu i bez poraza, bori se protiv Južnoafrikanca Johnnyja Müllera koji iza sebe ima 28 pobjeda i 8 poraza.

Splićanin u ring ulazi sa 103, odnosno tri kilograma više od  Johnnyja Müllera. Južnoafrikanac dvije pobjede za redom nije nanizao već četiri godine.

VEZANI ČLANCI

"Samo želim pobijediti"

"Mislim da će to biti pobjeda. Respektiram sve borce, on je dobar borac, ali pobjeda ide u moje ruke. Ja samo želim pobijediti, a meč kojim ode tokom, hoće li biti na bodove ili nokautom, svejedno mi je", kazao je Milas. 

Unazad godinu i pol Milas je nokautom rušio Denis Bahtov, ali i Kevin Johnson za IBO  internacionalni pojas. Pa je obranio isti protiv bivšeg izazivača za naslov WBA svjetskog prvaka, Talijana Francesca Pianete.

A trijumfirao je i protiv sarajevskog teškaša Mirka Tintora za WBC-ovu titulu prvaka Mediterana. Sutrašnja borba zalet je za nešto više. "Nakon ove borbe, ako prođe u dobro smjeru i bez ozljede, vjerojatno bi do kraja godine boksao meč u ovakvom rangu, a iduće godine bi išao jedan level više, za prvaka Europske unije", kazao je trener Petra Milasa, Ivan Duvančić.

Penje se ka boksačkom vrhu 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korak po korak, Milas se penje ka boksačkom vrhu. Očekivanja njegovih navijača sa svakom borbom sve su veća. "Mogu im samo reći da ću ostaviti srce u ringu, to je jedino što mogu obećati", kazao je Milas te pozvao sve da ga sutra navečer gledaju u prijenosu na RTL-u. 

"Nadam se velikoj podršci i budite uz mene", poručio je Milas. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
Otvorio ga Alen Babić

RTL ušetao u 'Najjači boksački kamp na svijetu': Pogledajte kako to izgleda

Više s weba