Play logo
NISKI UDARAC

Loše vijesti za Hrgovića, Fury opet provocira Usyka: 'On je kukavica'

Image
Foto: Profimedia

Gotovo cijeli boksački svijet zaziva borbu Engleza i Ukrajinca kojim bi se objedinile sve titule

8.9.2023. u 9:39/ Danas.hr
Play logo

Tysonu Furyju nije strano vrijeđanje svakoga tko mu se nađe na putu ili se čak usudi spomenuti njegovo ime u bilo kojem trenutku. Zapravo, on definitivno uživa u tome.

Image
MEČ KARIJERE

Hrgovića i Usyka gledamo već ove godine? 'Taj meć bit će naređen ovaj tjedan'

Image
MEČ KARIJERE

Hrgovića i Usyka gledamo već ove godine? 'Taj meć bit će naređen ovaj tjedan'

Isto je bilo tijekom konferencije za novinare za svoju nadolazeću borbu u listopadu protiv MMA borca koji je postao boksač Francisa Ngannoua. Vrijeđao je Anthonyja Joshuu i Deontaya Wildera, te se ponudio za borbu u oktogonu s Ngannouom ili Jonom Jonesom.

Play logo

Nakon press konferencije, mediji su Furyja pitali o nedavnom nastupu Oleksandra Usyka protiv Daniela Duboisa, a on se nije suzdržavao.

"Mislim da je mali seronja, prevarant. Pretpostavlja se da je to veliki bogobojazni čovjek, a valjao se gore-dolje zbog niskog udarca koji ga je pogodio oko pojasa. Hajde, nemoj biti kukavica, budi muškarac. Suprotstavi se tome. To nije bio nizak udarac, znam to. A on je mala kukavica, znam i to. Izgubio je, čovječe, pobijedio ga je Dubois".

Spomenuti niski udarac bio je kontroverzna tema u boksačkim krugovima, no nemoguće je znati je li Usyk njime doista ozlijeđen ili ne.

Play logo

Fury je sklon bilo koga nazivati pogrdnim imenima, ali on i Usyk imaju povijest. Njih dvojica su bili u pregovorima za potencijalnu mega borbu početkom 2023. Usyk je taman bio obranio naslov protiv Joshue, dok je Fury upravo bio pobijedio Dereka Chisoru.

Nažalost, pregovori nikad nisu došli dovoljno daleko, a klauzula o revanšu bila je glavni razlog neuspjeha pregovora. Mnogi vjeruju da je Fury izbjegavao Usyka, ali sada se čini da je samo pitanje vremena kada će se njih dvoje konačno sresti u ringu.

Play logo

Podsjetimo, Filip Hrgović je trenutno obavezni Usykov izazivač, ali bi mogao pričekati svoju borbu za titulu svjetskog prvaka dogovore li Ukrajinac i Englez borbu prije.

Play logo

Fantastične borbe s FNC-a 12 iz pulske Arene ekskluzivno možete pogledati na streaming platformi Voyo

Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZASLUŽENO

Napokon! Filip Hrgović borit će se za naslov svjetskog prvaka protiv Oleksandra Usyka

Play logo

Više s weba