Play logo
ovo je brutalno

Mislite da je UFC brutalan? Pogledajte kako izgledaju 'King of the street' borbe u kojima se bore najbrutalniji huligani

Image
Foto: screenshot

King of the street je ilegalna organizacija koja okuplja najžešće ulične borce na svijetu.

25.4.2022. u 14:17/ RTL Sport
Play logo

Ako ste mislili da je UFC jedan od najbrutalnijih organizacija u svijetu MMA sporta, prevarili ste se. Postoje puno brutalnije organizacije diljem Europe i svijeta u kojima se razni borci sukobljavaju u borbama koja najčešće nemaju pravila.

Jedna od takvih organizacija je 'King of the street' u kojoj se borci tuku bez rukavica, ali i bez pravila. Odnosno pravila borbe su ona ulična, nema vremenskog ograničenja, a borba je gotova kada sudac prekine borbu.

Play logo

Borbe nisu legalne, a održavaju na nepoznatim lokacijama. To su najčešće podzemne garaže ili stara skladišta. Borci se bore na betonu, ring ne postoji a borilište je ograđeno običnom ogradom iza koje stoje nabrijani navijači.

Borbe najčešće završavaju nokautom, a jedan od najpoznatijih boraca je Simon "The Savage". Navijač, odnosno kako se sam naziva, huligan, danskog Brondbyja jedan je od najpoznatijih likova u ovoj organizaciji. Za borbe s njim prijavljuju se i navijači drugih europskih klubova, no za sada bez uspjeha.

Play logo
Play logo
Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
BKFC 46

Prisjetimo se legendarne 'šore' bez rukavica: Cro Copov suparnik promovirao je ovaj sport

Play logo

Više s weba