ovo je brutalno

Mislite da je UFC brutalan? Pogledajte kako izgledaju 'King of the street' borbe u kojima se bore najbrutalniji huligani

Image
Foto: screenshot

King of the street je ilegalna organizacija koja okuplja najžešće ulične borce na svijetu.

25.4.2022. u 14:17/ RTL Sport

Ako ste mislili da je UFC jedan od najbrutalnijih organizacija u svijetu MMA sporta, prevarili ste se. Postoje puno brutalnije organizacije diljem Europe i svijeta u kojima se razni borci sukobljavaju u borbama koja najčešće nemaju pravila.

Jedna od takvih organizacija je 'King of the street' u kojoj se borci tuku bez rukavica, ali i bez pravila. Odnosno pravila borbe su ona ulična, nema vremenskog ograničenja, a borba je gotova kada sudac prekine borbu.

Borbe nisu legalne, a održavaju na nepoznatim lokacijama. To su najčešće podzemne garaže ili stara skladišta. Borci se bore na betonu, ring ne postoji a borilište je ograđeno običnom ogradom iza koje stoje nabrijani navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borbe najčešće završavaju nokautom, a jedan od najpoznatijih boraca je Simon "The Savage". Navijač, odnosno kako se sam naziva, huligan, danskog Brondbyja jedan je od najpoznatijih likova u ovoj organizaciji. Za borbe s njim prijavljuju se i navijači drugih europskih klubova, no za sada bez uspjeha.

Upravo se čita

Image
NOVI OBRAT

Drama Hrvata u Zambiji: Zaustavljeni su na aerodromu. Piletić: 'Ne znamo što se događa'

Više s weba

Pročitajte još

Image
Dijelimo karte!

Boksački spektakl:Hrgović protiv Johnsona - Fight Night Zagreb uživo na RTL Playu!

Više s weba