Iz Miamija u Sesvete

Slavni Kubanac sprema Hrgovića za spektakl u Areni: 'Velike stvari će se dogoditi'

thumbnail
3.9.2018. u 19:31/ Antonio Vuksanović

Hoće li Filip Hrgović osvojiti svoj prvi svjetski pojas doznajte u subotu navečer samo na RTL-u

Jučer se vratio iz Miamija, a već danas niže runde u Sesvetama. Nema predaha za Filipa Hrgovića, jer još je samo pet dana ostalo do velikog boksačkog spektakla u zagrebačkoj Areni u kojeg vam donosi RTL. S Hrgovićem je u Hrvatsku stigao i njegov novi trener legendarni Kubanac Pedro Diaz.

Miami je Miami, ali čim se vratio u svoje Sesvete, Filip Hrgović ponovno je onaj stari. "Ma kakav Miami. Zagreb je Zagreb. Dom je dom", ističe Hrgović.

S njim je stigao i novi trener, ali i njegove nove trenerske metode. Okrenuo je Hrgović svoj boksački svijet. Preuzeo ga je slavni Kubanac Pedro Diaz, spremao ga dva mjeseca u Miamiju, tako da sada Hrgović bez razmišljanja kaže - spremniji sam nego ikada.

"Vidi neke greške koje imam, vidi prostor za napredak, ali jednostavno treba vremena da se greške isprave i da se neke nove stvari nauče. Ali radili smo i mislim da sam sigurno sada bolji boksač nego kad sam otišao tamo. I da ću već sada u ovom meču pokazat neke stvari koje prije nisam radio", priča nam Hrgović.

20 olimpijskih, 28 svjetskih zlata. To je samo dio super uspješne karijere Pedra Diaza. I kada on kaže da je Hrgović novi budući svjetski prvak, čovjeku treba vjerovati.

"Ima sve uvjete da postane svjetski prvak. Ako Filip nastavi s ovakvom disciplinom, ako i dalje bude trenirao s ovakvom energijom i posvećenošću. Ako bude vjerovao u svoju ekipu, velike stvari će se dogoditi", kazao nam je Pedro Diaz, trener Filipa Hrgovića.

Samo jedan korak na tom putu je subotnji meč u Areni. Protiv Amerikanca Amira Mansoura. Boksača kojeg još nitko nikada nije nokautirao, a svoju 21-godišnju karijeru morao je pauzirati osam godina koje je proveo u zatvoru zbog preprodaje droge.

"Neka dođe sa svim što zna, sa svom svojom ludošću, sa svim svojim... kažu da je jako prljav borac. Sa svim svojim prljavim trikovima neka dođe, nema veze, ja sam spreman na sve", ističe Hrgović.

Pa čak i na Arenu krcatu njegovim navijačima? "Trebat će mi nešto da me spusti, da spusti emocije, a ne da me digne. Bit će jedan fenomenalan spektakl i nešto što sigurno do sada nisam doživio u karijeri", kaže naš boksač.

Doživite i vi to zajedno s njim. Hoće li Hrgović osvojiti svoj prvi svjetski pojas? Doznajte u subotu navečer, samo na RTL-u.

Superstar
Love island UK
BKFC 50
Elon Musk Show
default_cta
Život na vagi
Señorita 89
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
default_cta
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
SJEĆANJE NA VELIKANA

Ovako je rušio Mate Parlov: U sedam godina osvojio apsolutno sve i postao sportska ikona za sva vremena

Više s weba