UMISLIO SE / VIDEO kazahstanski Titan osramotio iranskog Hulka: Tvrdio je da je najjači na svijetu a sad ga ismijavaju

Image
Foto: screenshot instagram

Ova borba je pokrenula lavinu komentara zbog Hulka koji je ranije za sebe izjavio da je najjači čovjek na svijetu te da će to u ringu i pokazati

1.8.2022.
10:53
screenshot instagram
VOYO logo

Sajad Gharibi, poznatiji kao "iranski Hulk" je ove nedelje konačno nastupio u ringu po prvi put, protivnik mu je bio "kazahstanski Titan", Djumanov Almat Bakitovič.

U borbi Hulka i Titana, uspješniji je bio Bakitovič koji je proglašen pobjednikom. Hulk je nakon timeouta pokušao iznenaditi suparnika tako što se zaletio u njega, no ipak nije mu to upalilo. iranskom Hulku je ponestalo goriva, a kazahstanski Titan je to iskoristio, pogodivši ga desnim krošeom. Titan se pokazao boljim borcem, a Gharibi je bespomoćno okrenuo leđa, sudac je odlučio prekinuti borbu pa je samim time Hulk proglašen pobjednikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Titan glasi za jednog od najjačih osoba u svojoj državi. Ovo je bio susret koji je samo pravilima podsjećao na boks, budući da su se oba borca borila u potkušuljama. Ova borba je pokrenula lavinu komentara zbog Hulka koji je ranije za sebe izjavio da je najjači čovjek na svijetu i da će to u ringu i pokazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tip je žešća prevara”, jedan je od mnogih komentara na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je i optužbi na društvenim mrežama da je Gharibijeva nečuvena tjelesna građa digitalno promijenjena i bilo je poziva da borac uđe u ring u toplesu. Međutim, on je odolio njihovim zahtjevima i nastavio se boriti u majici kratkih rukava, dok je Titan također slijedio njegov primjer natječući se u prsluku, kratkim hlačama i tenisicama", piše Daily Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo