UMISLIO SE

VIDEO kazahstanski Titan osramotio iranskog Hulka: Tvrdio je da je najjači na svijetu a sad ga ismijavaju

Image
Foto: screenshot instagram

Ova borba je pokrenula lavinu komentara zbog Hulka koji je ranije za sebe izjavio da je najjači čovjek na svijetu te da će to u ringu i pokazati

1.8.2022. u 10:53/ RTL Sport

Sajad Gharibi, poznatiji kao "iranski Hulk" je ove nedelje konačno nastupio u ringu po prvi put, protivnik mu je bio "kazahstanski Titan", Djumanov Almat Bakitovič.

U borbi Hulka i Titana, uspješniji je bio Bakitovič koji je proglašen pobjednikom. Hulk je nakon timeouta pokušao iznenaditi suparnika tako što se zaletio u njega, no ipak nije mu to upalilo. iranskom Hulku je ponestalo goriva, a kazahstanski Titan je to iskoristio, pogodivši ga desnim krošeom. Titan se pokazao boljim borcem, a Gharibi je bespomoćno okrenuo leđa, sudac je odlučio prekinuti borbu pa je samim time Hulk proglašen pobjednikom.

Titan glasi za jednog od najjačih osoba u svojoj državi. Ovo je bio susret koji je samo pravilima podsjećao na boks, budući da su se oba borca borila u potkušuljama. Ova borba je pokrenula lavinu komentara zbog Hulka koji je ranije za sebe izjavio da je najjači čovjek na svijetu i da će to u ringu i pokazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tip je žešća prevara”, jedan je od mnogih komentara na društvenim mrežama.

Upravo se čita

Image
IZ DRUGOG KUTA

Ekskluzivno! Ovo je dosad neviđena snimka brutalne tučnjave na Platku!

"Bilo je i optužbi na društvenim mrežama da je Gharibijeva nečuvena tjelesna građa digitalno promijenjena i bilo je poziva da borac uđe u ring u toplesu. Međutim, on je odolio njihovim zahtjevima i nastavio se boriti u majici kratkih rukava, dok je Titan također slijedio njegov primjer natječući se u prsluku, kratkim hlačama i tenisicama", piše Daily Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Savage

Alen Babić došao do nove pobjede, ostaje neporažen i ide na prvaka!

Više s weba